Онлайн-игра осигури вътрешна топлоизолация като подарък на българско семейство

За приза на Multipor се надпреварваха над 60 участници

Младо българско семейство е победителят в онлайн играта със снимки „Играй и спечели Multipor“ на КСЕЛА България, която приключи на 17 юни.

Играта започна на 11 април, а в надпреварата се включиха повече от 60 участници, които се бориха за безплатна вътрешна изолация с най-новия продукт на компанията – минералните топлоизолационни плочи Multipor.

Състезанието се разигра на новия сайт на фирмата – www.изолация.bg , а участниците имаха задача да снимат и качат снимка на дома си, където искат да се направи вътрешна изолация и да съберат най-много харесвания.

Снимката, спечелила най-много гласове, е на Марин Маринов от гр. Бургас.

Поради невъзможността да постави външна изолация, победителят желае да постави вътрешна, за да повиши енергийната ефективност на дома, в който живее. Наградата, която се осигурява от КСЕЛА България на Марин Маринов, включва: безплатна вътрешна изолация с Multipor на целия му дом, пълната система за изграждането й, както и безплатно обучение.

Всеки от регистриралите се в играта получава подарък от компанията – ваучер за 10 процента отстъпка с цел покупка на топлоизолационни плочи Multipor, най-новият изолационен материал, който се произвежда в България по немска технология от КСЕЛА България.

Вътрешната изолация с Multipor има отлични топлоизолационни свойства, които допринасят съществено за редуциране на сметките за енергия през цялата година.

Точните размери, ниското тегло и твърдата повърхност правят употребата им бърза и лесна върху всякакъв тип стени – тухлени, бетонни или от YTONG. Поставянето на плочите от вътрешната страна не променя външното оформление на сградата, подобрява микроклимата в помещенията и не изисква получаване на разрешение за строеж.

Използването на Multipor е изключително подходящо в сгради-паметници на културата и когато е невъзможно постигането на съгласие от собствениците за цялостно външно саниране на сградата.

Споделете: