Вие избрахте: жилищна сграда в София стана победител в сезон Зима на конкурса „Фасада на годината“!

Големият финал в конкурса на БАУМИТ е на 10 март!

 

9692 гласували! Това е равносметката в заключителния етап на зимния сезон на конкурса „Фасада на годината“, организиран от Баумит.

Както обикновено, оспорвана надпревара се разрази с пълна сила в последните часове на 27-ми срещу 28-ми февруари, когато според регламента, точно в 12 часа на последния февруарски ден, гласуването приключи.

Публиката короняса за свой зимен фаворит на онлайн „подиума“ на конкурса красивата и модерна нова жилищна сграда Familyhouse в гр. София.

Победителят в надпреварата събра 3668 гласа от поддръжниците си и от трето място във временното класиране от последните дни, зае първо!

Сградата е с проектант JT Architects – арх. Янита Тарабанова, инвеститор, изпълнител и заявител в конкурса е Бауформ ООД. Фасадата е изолирана с  Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

На второ място с 3258 гласа на публиката се класира чудесна еднофамилна жилищна сграда в Троян.

Забележете краските, в които е решена! Инвеститор и заявител в конкурса е г-н Тодор Тодоров, избрал Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка.

Трето място достойно зае еднофамилна жилищна сграда от Тетевен с 2173 гласа на публиката.

Слънчевата къща с асма под прозорците е с инвеститор и заявител в конкурса, който се е доверил на  безспорните качества на Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Честито на победителите в сезон ЗИМА!

И трите фасади се класират за големия финал – „Фасада на годината 2012“, където ще се съревновават с останалите 9 сгради, спечелили в отминалите сезони Пролет, Лято и Есен 2012.

Не забравяйте – един от гласувалите в този етап ще спечели награда в томбола, затова – проверявайте често имейла си!

Не спирайте да подкрепяте фаворитите си – от 1-ви до 10 март 2013 ще се проведе гласуването за големия финал!

Следете и гласувайте ТУК!

БАУМИТ благодари на всички участвали в сезон ЗИМА и на публиката, която ги подкрепяше активно!

 

Споделете: