Винербергер и Пайплайф проведоха ежегодна работна среща

Домакин на срещата бе модерната производствена база на Винербергер в гр. Луковит

Търговските отдели на Винербергер и Пайплайф проведоха традиционната си работна среща на 29-ти и 30.06. тази година.

Тази година домакин на срещата беше Винербергер, а избраното място неслучайно – там, където е разположено модерното производство на фирмата. Отново бяха обсъдени различни възможности за по-активна комуникация между двете компании, както и споделени добри търговски практики. И въпреки, че сегментите, в които работят са доста различни, предизвикателствата, пред които се изправят и двата екипа, са близки.

Винербергер и Пайплайф много си приличат по стратегическо позициониране и бизнес култура с фокус върху иновативните, висококачествени продукти и системни решения. В синхрон с политиката на Винербергер да се предоставят не просто отделни продукти, а цялостни решения на пазара, продуктовите мениджъри и на двете фирми представиха на колегите си най-иновативните разработки и решения в своята област.

Като естествен завършек на работната част от срещата, колегите от Пайплайф имаха възможност да разгледат керамичния завод в Луковит и отблизо да се докоснат до високите технологии на Винербергер.

Естествено, и тази година не липсваха спортните емоции, които са в основата на добрата работа на двете фирми. Въпреки вложената страст и усилия от страна на Пайплайф, екипът на Винербергер се оказа по-подготвен.

Срещата по футбол започна с масиран натиск от страна на Пайплайф, което логично доведе до повеждане в резултата с 2 гола. Последва по-комбинативна игра на отбора на Винербергер и резултата на почивката беше изравнен – 2:2.

Тактическите промени в отбора на Винербергер на полувремето, както и по-добрата физическа подготовка, осигуриха нови 3 гола след почивката и крайна победа на отбора с 5:2.

Във волейболната среща Винербергер показаха истинската си сила и не дадоха никакъв шанс на отбора на Пайплайф, като победиха с 3:0 гейма (25:6, 25:14, 25:14). По този начин Винербергер запазиха трофея от съвместните състезания за втора поредна година при себе си!

 

Споделете: