Вторият магазин на bauMax отваря врати утре в столичния ж.к. Люлин

Много приятни изненади очакват клиентите в деня на откриването –  19 март от 7.00 часа

Утре,  19 март,  в 7.00 ч. сутринта bauMax ще открие  своя втори магазин в София, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Това е осмият строителен хипермаркет на bauMax в страната. Новият магазин е разположен в ж.к. Люлин на обща площ от 15 000 m², на която над 40 000 продукта са разделени в четири сектора – строителство, техника, интериор и градина.

В България bauMax е на пазара от 5 години. С над 750 служители, компанията управлява 8 хипермаркета с обща търговска площ от 90 000 м², с което се нарежда сред лидерите на пазара в сектора „Направи си сам”. Повече от 50 % от доставчиците на bauMax са български, с което компанията се стреми да насърчава българските производители и фирми-доставчици.

bauMax София Люлин

Един от основните акценти на новия bauMax е мащабното изложение на бани. Благодарение на иновативната услуга „3D планиране на бани” и заедно с дизайнерите на bauMax, клиентите ще имат възможността да направят триизмерен проект на своята нова баня и да видят точно как ще изглежда тя, още преди да са започнали ремонта.

Редом с това, те получават и професионална консултация от специализираните консултанти в магазина, а корпоративните клиенти могат да разчитат на мениджърите ключови клиенти, които подготвят за тях индивидуален план и придружават изпълнението на техните проекти чак до строителната площадка.

Друга удобна и иновативна услуга в магазина е тест центърът за електроинструменти, където клиентите могат да изпробват инструментите, преди да направят своя избор. В този сектор, клиентите имат възможността да разгледат и да тестват най-новите инструменти и машини, предлагани на пазара.

Друго нововъведение са модерните презентации на подови настилки: тук клиентите могат да открият специализиран център с голямо разнообразие от масивен паркет, център за ламиниран паркет и специализиран център за плочки от водещи световни производители, като широката гама от продукти предлага избор от най-ниски цени до продукти с най-високо качество.

Наред с това, към специализираните центрове за подови настилки са обособени центровете за клиентски поръчки, в които се предлагат над 100 вида масивен и ламиниран паркет и над 500 вида плочки. Тук клиентите могат да направят своята поръчка по мостра и да получат поръчаната стока в кратки срокове.

Drive Inстроителен център

Специализираният Drive-In център за строителни материал с площ 4000 м² е друга основна част от новия магазин.

Тук клиентите имат възможността да пазаруват и да товарят строителни материали директно в собствените си автомобили. Центърът е голямо удобство основно за клиентите, пазаруващи строителни материали в големи количества.

Отдел строителство в магазина разполага и с допълнителен специализиран център за строителни елементи, където на разположение на клиентите е изложението на висококачествени врати и прозорци в комбинация с компетентно обслужване. Други основни услуги, предлагани в магазина са центърът за тониране на бои, рязане на дърво, ушиване на пердета, както и ремаркета под наем, монтаж на ламиниран паркет и други.

bauMax предлага гаранция за връщане на пари, както и удобната услуга кредитиране.

 -15% ценова гаранция

Под мотото „Всеки ден най-ниски цени” bauMax се придържа към стратегията за поддържане на най-ниски цени, подкрепяйки я с -15% ценова гаранция.

Това означава, че ако клиент открие идентичен продукт в друг строителен хипермаркет в града на по-ниска цена, той ще го получи от bаuMax на по-ниската цена с допълнителна отстъпка от 15%.

С тази гаранция клиентите могат да бъдат сигурни, че веригата предлага доказано най-ниските цени за всички видове стоки от областта на строителството, интериора, техниката и градината.

Екипът bauMax София Люлин

Клиентите на новия магазин в София ще бъдат обслужвани и консултирани от общо 105 служители.

Откриване bauMax Люлин

На 19-ти март новият магазин на bauMax в Люлин ще посрещне своите клиенти с множество подаръци и изненади.

Така например, всички клиенти, направили покупка над 10 лв., ще получат кофа bauMax и ще могат да завъртят колелото на късмета за още повече награди.

Първите сто клиента със сума на касовия бон над 100 лв. ще се радват на кофа, пълна с електрически крушки.

 

Всеки клиент също така има възможността да участва в томбола за голямата награда – 5 ваучера за пазаруване в bauMax на стойността на направената от клиента покупка.

По случай откриването на новия магазин, освен в столицата, всички хипермаркети на bauMax в цялата страна ще празнуват, като ще предлагат на своите клиенти извънредни предложения и атрактивни промоции.

За bauMax

bauMax е международна семейна компания, започнала дейността си в Австрия преди 36 години. Днес компанията управлява общо 159 хипермаркета в 9 страни, като дейността на фирмата се простира от Австрия до Турция. С 90% познаваемост bauMax е лидер в сегмента „Направи си сам” в Централна и Югоизточна Европа. Годишно всички магазини на компанията обслужват над 50 млн. клиенти.

С откриването на новия магазин в София bauMax разполага с общо 159 магазина в 9 страни, шест от които в Турция, 66 в Австрия, 24 в Чехия, 14 в Словакия, 15 в Унгария, 4 в Словения, 7 в Хърватска, 15 в Румъния и 8 в България.

Споделете: