За сигурността на вашия дом, офис и автомобил!

“Интеза”  вече и с електронен магазин!

В началото на месец юли 2012 г. „ИНТЕЗА” ООД стартира своя ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН.

По този начин компанията предостави още една възможност на потребителите да закупят продукти с високо качество и да бъдат професионално консултирани.

Друг плюс на електронния магазин е възможността за пазаруване в удобно време и от предпочитано място.

Съобразявайки се с най-специфичните изисквания и нужди на всеки клиент, е-магазин разполага със снимков материал и характеристики на всеки един продукт, а компетентните служители на фирмата са готови да дадат решение на всяко запитване.

Посетете shop.intesa.bg и се уверете сами!

За компанията: 

„Интеза“ ООД внася, дистрибутира и осигурява сервиз на заключващи системи и аксесоари на българския пазар от 1996-та година. Като лидер в своя сегмент,  фирмата предлага завършени цялостни решения за сигурността на всеки дом, офис, склад и дори автомобил. Компанията е официален представител на редица световни производители за България, като Abloy, Mul-t-lock, KESO, Silca, Yale.

След повече от 15 години упорита работа, днес „Интеза“ ООД разполага с добре развита мрежа от търговски обекти, центрове за обслужване на корпоративни клиенти и верига собствени ключарски ателиета. Към производствените мощности на компанията влизат още широка складова база, пакетажен цех и работилница за сглобяване на врати тип „хармоника“.

От 23.12.2004 г. фирмата притежава и сертификат за качество на управление ЕN ISO 9001:2008, който прилага в следните направления:

Търговия с архитектурен обков, заключващи системи, патрони, панти, антипаник брави, разработка на системи „Master key“ и картови брави за хотелски и административни сгради, елементи за автоматизиране и задвижване на портали, пешеходни и гаражни врати и бариери, части и аксесоари за заключващи системи, машини за нарязване на ключове, заготовки и оборудване на ключарски ателиета, PVC врати тип „хармоника“, пощенски кутии, сейфове и каси, стелажи и стелажни системи, ключарски услуги.

Една от основните цели на “Интеза” ООД е постоянно да обогатява продуктовата си гама, за да задоволява своевременно възникналите потребности на пазара. Именно за максималното удобство и спестяване на време на своите клиенти, компанията стартира и електронния си магазин.

Още информация за компанията, предлаганите стоки и услуги на: http://intesa.bg

Споделете: