Иновативно решение от Винербергер – нов инструмент пести зидарски разтвор

Шейна за полагане на разтвор Porotherm 25 N+F Light

Основните предимства на серията Porotherm  + атрактивна цена – с тези характеристики на новия керамичен блок Porotherm 25 N+F Light преди около две години компанията Винербергер изключително впечатли своите клиенти.

Решения от Винербергер в помощ на клиента

С ясното разбиране, че строителните материали са само един от необходимите елементи, за да се постигне краен качествен резултат, Винербергер винаги се стреми да предлага повече. Безплатните обучения на строителните площадки и помощ на изпълнителите са добре познати и оценени.

С една стъпка по-напред, в началото на активния строителен сезон тази година, производителят предлага инструмент, който ще повиши скоростта на изграждане на стената и ще гарантира качествен краен резултат.

Скорост и качество

Шейната за зидарски разтвор улеснява дозирането и разпределянето на разтвора в две ивици, каквито са изискванията за блока Porotherm 25 N+F Light. По този начин се избягва преразхода на зидарски разтвор.

Инструментът представлява шаблон, с помощта на който се оформя положения разтвор в двете ивици, съобразено с кухините на блока и с необходимата дебелина. С приплъзване на шейната майсторът покрива цялата дължина на зида. Така равномерното разстилане улеснява подреждането на блоковете и значително увеличава скоростта за изграждане.

Шейната има стабилна конструкция, изработена от дебел стоманен лист и е прахово боядисана, което пък гарантира дълготраен живот и лесно почистване.

Благодарение на солидния си опит и иновативност в решенията за стени, Винербергер се концентрира върху ползата от своите продукти за потребителя и върху опазването на околната среда.

Новият инструмент можете да откриете в дистрибуторската мрежа на Винербергер.

 

Споделете: