Интелигентни решения за модерен дом от Винербергер и Тондах на „Стройко 2000“ – 27 март-2 април 2013 г.

Днес идеалният дом е по-близо, отколкото очаквате…

 

По време на 40-тото юбилейно издание на специализираното изложение „Стройко 2000“ в НДК посетителите ще могат да се запознаят с най-новите интелигентни решения за изграждане на модерен дом на общия щанд на Винербергер ЕООД и Тондах България ЕООД, разположен на  външна площ.

В синхрон с общата си политика за предлагане на цялостни системни решения, в седмицата на изложението двете фирми ще представят своите най-иновативни решения за дома – решенията за стени Porotherm на Винербергер и цялостните решения за покривни системи на Тондах.

 

 

Посетителите ще имат възможност да се запознаят отблизо с най-новата разработка на Винербергер – калкулаторът за анализ на цената на външните стени, както и с цялостната система за изграждане на външни еднослойни стени Porotherm 38 N+FHi без необходимост от допълнителна топлоизолация.

 

 

Освен керамичните керемиди и аксесоари на Тондах, внасяни от Македония, акцент ще бъдат и голямо форматните керемиди (само 8.8 бр/m2) от Унгария, както и т.н. Тунинг – некерамичните аксесоари, оформящи цялостната покривна система, гарантираща правилното изпълнение и дълготрайност на покрива.

Всички строители, архитекти, проектанти и крайни потребители ще имат възможност да зададат своите въпроси и да проведат полезни разговори със специалистите на двете компании до 2 април.

Заповядайте – щандът е на външна площ пред НДК!

Споделете: