Кои ще са фасадите-звезди на сезон Лято?

Прекрасни фасади очакват да бъдат оценени oт вас!

 

Лека-полека започна сезонът на отпуските, но също и Сезон Лято от популярния интернет-конкурс „Фасада на годината 2012” на БАУМИТ!  Периодът от 1-ви юни до 30 август e най-желаното от всички ни време за почивка заради прохладата на морето и планината.

През същия този период публиката ще избере и най-красивото лице на лятото – лицето на една от 16-те сгради, строени в България от творци-архитекти и строители- професионалисти и инвеститори-смелчаци.

Разгледайте различните по стил, цветове, предназначение и настроение фасади и изберете Вашия фаворит като не забравяте, че имате право на един вот, който в края на сезона може да Ви донесе и награда!

Разгледайте фасадите – кандидатки за титлата “Звезди на лято 2012 г.” и изберете вашата тук!

Напомняме Ви, че конкурсът е разделен на 4 части (колекции от Баумит-фасади) по сезони, съответно – пролет, лято, есен и зима. След края на всеки сезон Вие определяте кои 3 фасади да спечелят и да се класират за големия финал на „Фасада на годината”, който ще се проведе през март 2013 г.

От началото на конкурса за 2012 г., който стартира със сезон Пролет, през март гласуваха 2740! Гласувайте и Вие и не забравяйте – очаква ни цветно лято!

Ето и снимки на участницитe това лято:

 

Споделете: