Направи сам оптималния си избор навреме!

Новият Винербергер калкулатор – практичен анализ при избора на тухли

Често, когато купуваме,  цената на един продукт на пръв поглед ни се струва висока или ниска в сравнение с очакванията ни. Какво точно се крие зад една или друга цена и до какви допълнителни разходи може да доведе тя, се замисляме чак след като сме направили своя избор и вече е трудно да променим решението си.

След изграждането на новия ни дом впоследствие могат да бъдат подменени повечето елементи на ограждащата конструкция без значителни усилия и поражения на сградата, като например дограма, керемиди, топлоизолация, но един елемент не може със сигурност да бъде заменен безпроблемно и това са стените.

Затова е особено важно за тухлите да помислим навреме и да направим оптималния избор още на фаза проект или най-късно – в етапа на строителство.

В стремежа си да бъде в услуга на своите клиенти при избора на продукти за външни стени, Винербергер ЕООД разработи on-line базиран калкулатор, с помощта на който потребителите могат да изберат оптималното за тях като сравнят стойността и топлоизолационната способност на различни решения за външните стени.

Винербергер калкулаторът е разработен в две версии – основна и разширена. Те биха могли да бъдат използвани както от крайни клиенти, които планират строителство, така и от строителните експерти, занимаващи се с изготвяне на оферти и ценообразуване за участие в търгове за изпълнение на зидарии.

Към цялата публикация >>>

Споделете: