Нови каталози с цветове и фасадни мазилки от „Теразид“

Още по-модерни и вълнуващи цветове за фасадни решения

 

Добре познатите на българския строителен пазар фасадни мазилки на „Теразид“ ЕООД вече впечатляват с нови модерни и интригуващи цветови каталози.

“Постарахме се новите каталози на „Декорит”, „Силикат“ и Сиколит не само да съдържат най-предпочитаните цветове от старата палитра, но и да ги обогатим с нови, търсени и модерни разцветки” – коментира инж. Велин Александров, мениджър „Продажби“ в „Теразид“.

В каталогът от 210 цвята водещият български производител на лепила и мазилки е заложил на практичността. Цветовете са групирани в 35 цветови раздела от 6 нюанса, което дава възможност за многобройни хармонични комбинации в една и съща гама или постигане на интересни контрастни решения за фасадата.

“Ние изключително много държим всеки наш клиент – от инвеститора или архитекта до човека, който избира мазилка за своя дом, да избира цветовете от реални мостри, а не напечатани цветове.” – допълва инж. Александров.

“Декорит”, “Силикат” и “Сиколит” се предлагат в пастообразен вид, готови за употреба в добре познатите структурни ефекти – влачен и драскан ефек

 Към най-търсените зърнометрии от 1,5 и 2 мм „Теразид“ ЕООД вече предлага на своите клиенти и нови, по-икономични варианти за „драскана“ мазилка – супер фина (1 мм) и фина (1,3 мм).

Към цялата публикация >>>

Споделете: