Нови прекрасни фасади ще се надпреварват в есенния етап на „Фасада на годината 2012“

Сезон „Есен“ от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2012” вече започна

Всеки сезон е прекрасен по своему, но топлите пастелни багри на есента са ненадминато пленяващи! Никой не би могъл да отрече, че природата е най-талантливият художник, а есенните меки и наситени цветове, които вече ни е нарисувала наоколо,  са особено сияйни под лъчите на все още щедрото слънце…

За пореден път очите ни ще се радват на нови 16 прелестни  представители от богата есенна палитрата – фасадите на  сградите-участници в следващия етап на конкурса на Баумит България.

Къде са те? В Ивайловград, София, с. Крапец, с. Лозен, Свиленград, с. Нови Хан, гр. Варна, Свищов, с. Чифлик, Благоевград, Ботевград, с. Изгрев и Царево.

Само с един клик можете да  гласувате за своя есенен фаворит!

Подкрепете любимата си сграда, защото така ще й дадете шанс да се класира за големия финал през март 2013 г., а някой от вас ще спечели и награда!

През настоящата 2012 г.  конкурсът стартира с голяма активност – в сезон Пролет гласуваха 2740 от вас!

Скоро приключи и сезон Лято, а през декември предстои сезон Зима. Според регламента на конкурса, първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината”!

А журито  сте всички вие – приятелите на Баумит.

Сайтът за гласуване е отворен, а 16-те есенни претендента очакват вашата оценка до 30. 11. 2012 г., точно до 12:00 часа.

Да гласуваме заедно, защото всички сме в журито!

Споделете: