Нови продукти и демонстрации на мазилки ще покаже „Теразид“ на 40-тото издание на „Стройко 2000“

Щандът на българския производител е на 4-я етаж на специализираното изложение, което се провежда традиционно  в НДК

От 27 март до 2 април компанията „Теразид“ ще представи на всички посетители на 40-ото специализирано изложение „Стройко 2000“ демонстрации на най-новите ефекти на италиански декоративни мазилки.

Щандът на българския производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали се намира 4-ия етаж на изложението, което се провежда в НДК.

Квалифицирани консултанти и апликатори ще покажат актуални комбинации от антични стилове и модерни металикови нюанси. Посетителите на изложението ще имат възможност дори сами да  изпробват методите на нанасяне на някои от хоби продуктите, с които лесно и без разходи за майстори може да се преобрази жилището или офиса.

Наред с консултациите за изисканите декоративни покрития с марка Adicolor посетителите ще могат да получат ценни съвети от специалисти по теми, които вълнуват всяко семейство, като енергийната ефективност и топлоизолацията на различните видове жилищни сгради, правилната хидроизолация на банята и как и с какви продукти да бъде направен ремонтът на терасата.

Още информация за продуктите на „Теразид“ на: www.terazid.com

Споделете: