Няма време! Сезон Зима на конкурса “Фасада на годината” очаква своя победител до 28 февруари!

Големият финал предстои – от 1-ви до 10-ти март на сайта на Баумит!

Всичко тече, всичко се променя… Да, така е и само след броени седмици ще изтече и мандатът на модната диктаторка  Зима, която няколко месеца се опитваше с всички сили да наложи еднолично бяло вето навсякъде, докъдето погледът ни стига…

Но красивите пъстри фасади на сградите-манекени, дефилиращи в ревюто на конкурса „Фасада на годината“,  ни най-малко не се оставиха снежният й плащ да скрие ярката им прелест!

Зимата ще си отиде, но наред с нейните последни дни, точно в 12 часа на 28 февруари ще приключи и последният етап от общо четирите в конкурса на БАУМИТ „Фасада на сезона 2012“.

Последният етап – сезон Зима, очаква с нетърпение да разбере коя от своите три снежни принцеси ще представи на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2012“, където ще се надпреварват с останалите сгради победителки от сезони Есен, Лято и Пролет.

И отново, уважаемо жури,  Ваша ще бъде тежката дума да се произнесете коя от всички 16 красиви сгради ще класирате на първите три места.

Към момента, на челно място с 1733 гласа поставихте Обект 16 – еднофамилна жилищна сграда от град Троян:

На второ място с 1051 гласа на публиката е Обект 15 – еднофамилна жилищна сграда от град Тетевен:

На трето с 422 гласа е Обект 9 – жилищна сграда от град София:

Но нищо все още не е приключило – още 13 прекрасни фасади от сезон Зима очакват вашата оценка до 28-ми февруари! Всеки ден резултатите могат да се менят в зависимост от вашата активност!

Както знаете, първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината”, което предстои съвсем скоро. Естествено, отново жури сте вие – приятелите на БАУМИТ.

Гласуването за 12-те номинирани фасади (от сезон Пролет, Лято, Есен и Зима 2012 г.) ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2013 г., отново на сайта на БАУМИТ.

Благодарим на всички, които гласуват! Не спирайте да подкрепяте своя фаворит ТУК!

И не забравяйте – очакват ви и награди в томболата на БАУМИТ!

 

 

 

 

 

 

 

 

Споделете: