Опитни майстори на „Теразид“ ще демонстрират уникални продукти по време на есенното Стройко

Високотехнологични фасадни покрития и уникални интериорни мазилки ще презентира „Теразид“ на специализираното изложение

Всеки, който планира бъдещ ремонт на дома си, може да се запознае с изумителните ефекти на италиански декоративни мазилки, които ще се демонстрират на щанда на „Теразид“ ЕООД  на есенното специализирано изложение „Стройко 2000“.

Неизчерпаемото многообразие от цветове и ефекти на италианските декоративни покрития ще бъде показано от опитни майстори в дните на изложението от 17 до 23 октомври в НДК.

Щандът на българския производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали може да бъде открит на 4-и етаж.

След няколкогодишно отсъствие от изложението, българският производител на лепила, мазилки и топлоизоолационни материали „Теразид“ ЕООД отново е сред участниците на 39-ото му издание.

Посетителите ще могат да получат ценни съвети от специалисти по особено нашумялата тема за енергийна ефективност и топлоизолация на различните видове жилищни сгради.

На изложението „Теразид“ ще покаже за първи път и новите модерни цветове на фасадните си мазилки „Декорит“ и „Смарт лайн“, както и новата наномазилка със  специална формула.

Специалният състав на мазилката пречи на замърсявания – като прах и твърди частици, да полепват по фасадата и прави по-лесно тяхното естествено отмиване от дъжд, сняг и вятър.

„Теразид“ ЕООД ще зарадват с интересни предложения и всички, които планират ремонт и искат да придадат екзотика, уникалност и стил на своя интериор.

 

 

 

 

 

 

С новите италиански бои и мазилки „Adicolor“ стените оживяват с лъскавината и релефа на крокодилска кожа, фриз от избелен американски дъб или металиковите покрития, имитиращи алуминий, сребро, злато и мед.

Привържениците на античния рустикален стил могат да се запознаят с начина, по който  се  пресъздават  автентични тухлени или каменни зидарии, както и величествения вид на облицовките с травертин, чрез  модерни способи.

Изложението „Стройко 2000“ се открива утре, 17 октомври.

Споделете: