„Оргахим“ ще подари на децата вълнуващо приключение

Забавното детско парти на 31 май е по повод Денят на детето 

 

На 31 май (петък) по повод Международния ден на детето 1 юни, „Оргахим“ АД организира забавно детско парти, в което ще се включат фирмените магазини на компанията в цялата страна.

Магазините  в София, Пловдив и Русе ще изненадат децата в своя град с балони, музика, весели игри и специално подготвени за партито пана. Децата ще имат възможност да изразят себе си и да нарисуват с новите пособия всичко, което ги вълнува. Аниматори ще забавляват малките гости, а всички палавници, включили се в инициативата, ще получат и забавни подаръци от организаторите.

„Идеята на събитието е да дадем свобода на въображението на малките творци като им предоставим място да се забавляват, пеят, танцуват и изразят себе си чрез цветове. Детският празник дава възможност и на нас, възрастните, да погледнем поне за ден живота през детските очи и открием истинските багри на света около нас” – разказа Диана Георгиева, маркетинг мениджър на „Оргахим” АД.

Събитията ще се проведат едновременно и в трите града от 16 ч.

Адресите на фирмените магазини можете да откриете на сайта на компанията www.orgachim.bg, както и в поканата, публикувана по-горе!

За „Оргахим” АД:

„Оргахим” АД е иновативна и пазарно ориентирана компания, лидер в производството на лаково-бояджийски материали.

Споделете: