Остават само 10 дни до финала на конкурса „Фасада на сезона – пролет 2013“

14 красиви фасади очакват вашето решение до 31 май!

От ден на ден градусите на температурите стават все по-високи, дните – по-дълги, цветовете в природата все по-наситени и омайни – с други думи, пролетта се кани скоро да отстъпи своето място на жаркото лято!

Но малко преди да се отдаде на заслужена почивка, пролетта трябва да види коронясана най-хубавата фасада в конкурса „Фасада на годината – пролет 2013“, организиран от Баумит!

Четиринадесет чудни фасади очакват гласа на публиката до 12.00 на 31 май.

Оригинални цветови комбинации и причудливи форми на фасадите допълват изобилието на пролетта навън, порадвайте им се ТУК!

Временното  класиране до момента:

На първо място към днешна дата в категория „Административни сгради и хотели“ е обект 12, печатница „Рая“, в гр. Стара Загора, ул. Парчевич 35.


Заявител в конкурса и инвеститор на фасадата е „Печатница „Рая“, проектант е арх. Николай Ситев, а изпълнител е Ай Кю ЕООД, използвал материали Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силикатна мазилка.

На второ място към момента, в категория Еднофамилни къщи – ново и възстановително строителство е обект 13, в село Зелин, общ. Ботевград.

Заявител в конкурса и изпълнител е Р. С. Инженеринг ЕООД, проектант Архитектурно бюро конкурент 90 – арх. Светла Тумангелова. Използваните за фасадата материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Третото място във временното класиране заема Обект 2 в категория Жилищни сгради – ново строителство. Фасадата се намира в Пловдив, ул. Христо Г. Данов 19.

Заявител в конкурса, изпълнител и инвеститор е  МИГ Инженеринг, а проектант е арх. Борис Лазарков.
Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Уважаемо жури – всички вие, ето отново и какви са условията за онлайн гласуването в конкурса:

Както знаете, „Фасада на годината“ е разделен на четири самостоятелни състезания – „Фасади на сезона“, съответно пролет, лято, последвани от есен и зима.

Всички фасади в сезон „Пролет“ можете да видите и ТУК!

В посочения ден, 31-ви май, фасадите, събрали най-много гласове на публиката, ще заемат първо, второ и трето място, както и ще се класират за финалния кръг от конкурса през март 2014 г.

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и ТУК!

Очакваме ви, гласувайте за своя фаворит, но не забравяйте, че можете да да спечелите и награда в томболата!

 

Споделете: