Портал за 3D игри GAME WORLD пуска LG

 Оптимално CINEMA TV геймърско изживяване за феновете

LG Electronics  обяви официално пускането на Smart TV портала за игри Game World. Той е разработен специално за серията телевизори CINEMA 3D Smart TV в отговор на нарастващото търсене на онлайн 3D игри. Порталът предлага улеснено търсене, закупуване и използване на игрите в 2D и 3D формат посредством интуитивен интерфейс. Много от свалените заглавия могат да се играят с дистанционното LG Magic Remote или с геймпад.

Game World съдържа богат набор от игри, особено триизмерни, които са подходящи за различни групи потребители“, сподели Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. „Наред със специално създадените за LG CINEMA 3D Smart TV игри, много заглавия също ще бъдат достъпни в портала. Като използва най-добрите възможности на LG 3D TV, Game World ще ни позволи да надхвърлим границите на триизмерното изживяване и да разширим пазарното си присъствие.“

Достъпът до портала се осъществява през главното меню, разделено на  четири секции – Featured, Top Chart, New и Genre – за бърз достъп до съдържанието.

Категорията Featured обединява най-вълнуващите игри, включително и тези, които LG препоръчва.

Секцията Top Chart предлага най-популярните платени и безплатни игри. Категорията New изброява най-новите игри, налични в портала Game World, а Genre дава достъп до заглавия от следните жанрове: екшън, приключение, аркада, пъзел, ролеви игри, стрелба, симулация, спорт и стратегия.

 Game World включва още наръчник с инструкции за игра с дистанционното Magic Remote или с геймпад. Секцията My Games показва на потребителите всички закупени от потребителя и най-често играни игри. По този начин лесно може да се определи коя игра ще се превърне в следващия голям хит.

Голяма част от игрите в портала Game World ще бъдат подходящи за цялото семейство, като повечето от тях ще бъдат подбрани да се играят с Magic Remote.

Game World ще се появи на световния пазар през месец септември.

 

Споделете: