Отбелязаха предстоящия старт на Научно-технологичния парк с валидиране на собствена пощенска марка

Официалното откриване ще се състои на 10-11 декември

1

Днес, 1 декември, с официална церемония бе представена валидирана пощенска марка на Научно-технологичен парк. На събитието присъстваха изпълнителният директор на София Тех Парк АД Елица Панайотова, директорът на Български пощи Деян Дънешки и авторът на визията Филип Бояджиев.

2

„Марката е символичен, красив жест, чрез който да останем в историята, а защо не и в този забележителен Музей на съобщенията, от една страна страна, но от друга – да отбележим старта на Научно-технологичния парк, предстоящ идната седмица. Освен откриващата церемония на 11 декември, предвиждаме амбициозна международна конференция, чийто замисъл е да разясни за по-широката общественост ролята на един научно-технологичен парк. Очакваме интересни лектори и лидери на мнение от цял цвят. На всички гости ще подарим именно тази марка с печат“, заяви Елица Панайотова, изпълнителен директор на София Тех Парк.

3

Художникът Филип Бояджиев от своя страна сподели, че заданието е било истинско предизвикателство за него. С едно изображение той се е опитал да пресъздаде три от ключовите думи, който изникват в ума на всеки човек, когато се спомене Научно-технологичния парк, а именно „технологии, иновации и наука“. Номиналната стойност на пощенската марка е един лев, а тиражът и – 12 000 бройки.

Официалното откриване на Научно-технологичен парк предстои на 10-11 декември 2015 г.

Споделете: