Ideal Standard представи във Франкфурт най-новата си колекция Tonic II

Tonic II – цялостно решение за баня от хармонични и модерни продукти с изискан геометричен дизайн

tonik-1

Ideal Standard, водещ доставчик на иновативни и дизайнерски решения за баня, представи за първи път на изложението ISH във Франкфурт, състояло се от 10 до 14 март 2015 г., най-новото забележително попълнение при колекциите Tonic – Tonic II.

Tonic II е ново цялостно решение за баня от хармонични и модерни продукти – керамика, фитинги, мебели и вани, създадени от немското дизайнерско студио Artefakt.

tonik-3

С изискан мек геометричен дизайн, чисти и красиви линии, Tonic II създава тишина и  спокойствие, пренасяйки ви от днешния забързан начин на живот към истинска почивка.

Фокусирана върху технологиите и гъвкавостта, Tonic II предлага богат избор от решения и комбинации на мебели. С леки, изчистени линии и деликатна шик цветова палитра, колекцията хармонира във всяка една среда, създавайки идеалното място и атмосфера за вашата баня.

tonik-2

Гъвкавостта в колекцията се изразява с широка гама от големини и модели, които предлагат различни опции, за да създадеде вашата перфектна по-голяма или по-малка баня.

Всеки елемент от колекцията е внимателно обмислен, съчетавайки иновативни характеристики. Най-модерните технологии са внедрени във всеки продукт, а именно: интегрирано осветление, по-просторни места за съхранение на вещи с механизми за плавно затваряне, технологии за пестене на вода, съвсем новата технология без ръб в тоалетните и революционната “AquaBlade” технология за измиване на тоалетната.

12

Заедно тези уникални характеристики правят Tonic II предпочитаният избор за една модерна баня, която съчетава форма и функция и ви дава възможност за пълна трансформация, превръщайки преживяването в банята в спокойствие и релакс.

Ахим Пол, основател на Artefakt, коментира: „Нашата визия беше да създадем дизайн на колекция, която е перфектен баланс между форма, функция и емоция. Колекция Tonic II представя една невероятна комбинация и красиви по форма продукти.”

„Меките, деликатно изчистени линии създават естетична неподправеност и цялата колекция създава усещането за чистота и спокойствие. И докато се потапяте в тези красота и лукс, Tonic II предлага умни и просторни решения за съхранение на вещи, големи мивки и вани. Това е най-добрата съвременно съчетание на красива форма и иновативна функционалност.”

Tonic II включва красива гама от ръкохватки, смесители и термостати с уникален елегантен дизайн, който би направил изключителна всяка баня, внасяйки един перфектен акцент. Смесителите за мивки и вани имат механизъм „cool body” за контрол на температурата за по-голяма безопасност заедно с регулеруем аератор, осигурявайки поток на вода от 5 л на минута.

Великолепно оформените мивки от колекцията Tonic II внушително заемат мястото си върху мебел или върху плот. За тези, които предпочитат скрито присъединяване, изберете такъв моноблок или красива мивка, които се предлагат с кафяв кант и богатство от луксозни цветове.

Красивите керамични продукти се съчетават с мебелите, като създават красиво съвършенство, а за емблематичен завършек са очарователните вани. Tonic II предлага пълен комплект от решения за вана – свободностоящи, или вградени, или с D-форма – даващи решение за всяко пространство.

Пространството и местата за съхранение на вещи са от съществено значение в днешния модерен живот. Колекцията Tonic II дава изключително добри решения за оптимално използване на пространството с надеждни стъклени рафтове и чекмеджета с плавно затваряне.  Уникален иновативен сифон Идеалфлоу (Space Idealflow), интегриран в шкафа под мивката,  освобождава значително място.

Колекцията предлага изискан лукс в зоната за разкрасяване с функционални мебели с модерни покрития. Изберете лакирани бели, светло сиви или светлокафяви повърхности, или стилно покритие с ефект на дърво в светлосиво или светлокафяво, като във всяко шкафче има вградено осветление. Мебелите могат да се комбинират с контрастни метални дръжки, които могат да играят ролята и на хавлийник.  Можете да изберете от лъскаво бяло, хромирани или матирано кафяво.

Всички тоалетни в колекцията Tonic II са с най-новата технология на измиване – революционната “AquaBlade” технология на Ideal Standard. Тя е комбинация от красив дизайн, най-добрата технология на измиване на пазара, лесна за почистване, осигуряваща безупречна хигиена и всичко това събрано в едно. Тънките тоалетни чинии с плавно затваряне са комплимент към останалата част от банята, съчетавайки технология и многообразие.

Франческа Чели, Груп Продуктов директор Ideal Standard International заяви:В Ideal Standard ние вярваме, че баните трябва да са красиво жизнено пространство, не просто функционално. С модерния си класически стил Tonic II задава стандарт за качество, който напълно отговаря на изискванията на днешния сложен начин на живот.”

Повече информация за продуктите на компанията на: www.idealstandard.bg

Споделете: