Иновативна концепция за „Кухня без граници“

Electrolux представя „Четвъртата Стена“!

Концепция за кухня без граници

„Четвъртата Стена“ е иновативна концепция за кухня, в която гастрономията, творчеството и дизайна се обединяват за перфектни резултати, съвместна разработка на Electrolux и Poggenpohl. Кухнята съчетава иновативния дизайн на Poggenpohl с кухненските уреди на Electrolux Grand Cuisine, отвеждайки готвенето у дома на професионално ниво.

Модерен дизайн

В създаването на мечтаната кухня усилия обединяват световните лидери в областта на интериора и технологиите. Poggenpohl се грижи кухнята да е място за забавление и приятни емоции, а Electrolux Grand Cuisine представя първата професионална кухня за дома, създадена с помощта на над 90 годишния опит на компанията.

Ергономичност

„Четвъртата стена“ носи името си от класическия театър, където границата между публика и актьори е почти несъществуваща. Кухнята е поставена така, че бариерите между готвача и гостите падат, превръщайки готвенето в истинско преживяване. „Четвъртата стена“ успява да съчетае на едно място социалния и готварски аспект в приготвянето на вечерята. Концепцията позволява на модерната кухня да разкрие пълния си потенциал, функционирайки безпроблемно както за социални събития, така и за интимни семейни моменти.

Ново

Гостите поемат на пътешествие през различните действия, които създават забавно преживяване. Интелигентните повърхности имитират завесите на театъра, които имат способността да стават напълно прозрачни само с натискането на едно копче. Модерните технологии от своя страна позволяват местата като килера и винарната да се скриват и откриват, правейки прехода между кухня и трапезария плавен и приятен.

„В продължение на десетилетия хората следват тенденцията за прикриване на всеки елемент в кухнята. Днес обаче кухнята е много повече от място за приготвяне на храна. Тези кухни са „живи“ пространства, възхваляващи храната и процеса на готвене. „Четвъртата Стена“ е концепция, която съчетава модерното и технологично съвършенство в едно.“ – споделя Творческият директор Андрю Хейз.

В сърцето на концепцията е възхвалата на вкусната храна и свежите съставки. Специално проектираните уреди на Electrolux се грижат всички продукти – плодове, зеленчуци, меса и риба, да бъдат съхранявани при оптимални температура и влажност, докато дойде ред за приготвянето им. Дизайнерските елементи са проектирани с мисъл за модерния готвач и постигането на перфектни резултати.

Споделете: