Телефонче, отключи ми вратата!

Стил и сигурност в отключването – IDENCOMBioKey® от Интеза!

Интеза ООД
Няма човек по света, който поне веднъж да не е изпадал в онази ситуация, при която с неимоверни усилия прави сложни еквилибристики, за да отвори вратата на дома си, поради скрилите се на незнайно място ключове в чантата или джобовете, а пък ръцете му  са заети с нещо голямо и тежко, нали? А колко по-лесно би могло да бъде…

Отключването на врата с пръстов отпечатък или посредством мобилен телефон вече е реалност, благодарение на иновативна технология BioKey®, разработена от немската компания IDENCOM.

Отваряне на врата с пръстов отпечатък

BioKey® е устройство за контрол на достъпа, което може да бъде поставено на всякакви врати – на дома, офиса, гаража, в болници и административни сгради.

BioKey® предлага две опции за отключване на врата – с пръстов отпечатък (BioKey® Inside®) и с Bluetooth (BioKey® Bluetooth®).

BioKey® Inside® е четец за пръстов отпечатък. Използва биометрична технология,  отговаряща на най-високите стандарти за сигурност. Съвместим е с най-разпространените електромеханични брави и електрически насрещници. Лесен монтаж.

 BioKey® Bluetooth®

Отваряне на вратата с блутут връзка

Съвременните  тенденции за използване на високи технологии във всеки аспект на човешкия живот има своето отражение и при отварянето на врати,  поради което IDENCOM добавя и устройство, използващо Bluetooth комуникация. С глобалната употреба на мобилни устройства, BioKey® Bluetooth® става все по-удобно и желано средство за отваряне на врати.

BioKey® Bluetooth® поддържа стандартните Bluetooth връзки.

BioKey е една добре обмислена сигурност!

Вижте повече ТУК.

 

Споделете: