Строители или архитекти са по-добри на тенис?

Тенис-турнир „Строителен бизнес“, организиран от Теразид, ще се проведе за 5-ти пореден път на 22 и 23 септември

За пети пореден път на 22 и 23 септември 2012 г. ще се проведе станалият вече традиционен тенис-турнир за строители и архитекти, организиран от „Теразид“ ЕООД.  Архитекти и строители ще премерят сили на на кортовете на СК „Дема“ в ж.к. Младост.

И тази година спортната надпревара е в дисциплините „Двойки Мъже“ и „Смесени Двойки“.

Условието за участие в турнира е поне един от участниците в двойката да е дипломиран архитект, строителен инженер, изявен строителен предприемач или журналист от браншова медия.

Турнирът „Строителен бизнес“ се провежда за пета поредна година и досега в него са участвали представители на много компании от бранша, сред които „Контракт сити“, „Изомакс“, „Интертайм континентал“, „Оркикем“, „Линднер България“, „Заводски строежи Пазарджик“, „Мар Маг“, сп. „Наш дом“.

Миналата година на кортовете се срещнаха 20 двойки мъже и 14 смесени двойки. По традиция спортната надпревара се проведе на кортовете на СК „Дема“ в рамките на два дни – 1 и 2 октомври.

След интересен и оспорван мач първото място сред смесените двойки заеха Елена Андонова (община Панчарево) и Петър Котев. Техни подгласници останаха Никола Тиков („Заводски строежи Пазарджик“) и Мариана Динкова.

В дисциплината двойки мъже призовото място заеха Пламен Димитров (Swiss real estate) и Емил Марков. Второто място остана за Габор Такач (IRM) и Тихомир Попов.

Повече информация за записване за участие ТУК!

Споделете: