С много приятни изненади bauMax отвори втория си магазин в София

Още в първите часове след откриването хиляди столичани се възползваха от изгодните предложения

Днес, 19 март, само няколко дни преди официалното настъпване на пролетта, хиляди софиянци си тръгнаха с разнообразни покупки за обновяване на своя дом  от новооткрития хипермаркет на bauMax в столичния ж.к. „Люлин”.

Огромните опашки пред входа на магазина на австрийската компания се извиха много преди отварянето в 7 часа. Допълнителен стимул за клиентите, освен постоянно ниските цени, които предлага bauMax, бяха подаръците и изненадите, предвидени от компанията.

Всички клиенти, които направиха покупка над 10 лв., получиха рекламна кофа за домакинството или градината, а към нея добавиха още награди, благодарение на специалното колело на късмета.

Първите сто клиента със сума на касовия бон над 100 лв. пък бяха зарадвани с кофа bauMax, пълна с електрически крушки. По случай откриването на новия магазин, всички хипермаркети на bauMax в цялата страна празнуват, като предлагат на своите клиенти извънредни предложения и атрактивни промоции.

bauMax София Люлин

Новият магазин е разположен на обща площ от 15 000 m² в ж.к. Люлин, Околовръстен път 794. В магазина се предлагат над 40 000 продукта, разделени в четири сектора – строителство, техника, интериор и градина.

Един от основните акценти на новия bauMax е мащабното изложение на бани, в което дизайнери консултират клиентите и изготвят 3D проекти.

Иновативна услуга в магазина е тест центърът за електроинструменти, където клиентите могат да изпробват инструментите, преди да направят своя избор. Друго нововъведение са модерните презентации на подови настилки: масивен паркет, ламиниран паркет и плочки от водещи световни производители, като широката гама от продукти предлага избор от най-ниски цени до продукти с най-високо качество.

С 4000 м² площ, друга основна част от новия магазин е специализираният DriveIn център за строителни материали, където клиентите имат възможността да пазаруват и да товарят строителни материали директно в собствените си автомобили.

Отдел строителство в магазина разполага и с допълнителен специализиран център за строителни елементи, където на разположение на клиентите е изложението на висококачествени врати и прозорци. Други основни услуги, предлагани в магазина са центърът за тониране на бои, рязане на дърво, ушиване на пердета, както и ремаркета под наем, монтаж на ламиниран паркет и други.

bauMax предлага гаранция за връщане на пари, както и удобната услуга кредитиране.

Наред с това, под мотото „Всеки ден най-ниски цени” bauMax се придържа към стратегията за поддържане на най-ниски цени, подкрепяйки я с -15% ценова гаранция. Това означава, че ако клиент открие идентичен продукт в друг строителен хипермаркет в града на по-ниска цена, той ще го получи от bаuMax на по-ниската цена с допълнителна отстъпка от 15%.

bauMax България

Новооткритият днес строителен хипермаркет на bauMax е вторият магазин на компанията в София и общо осми в страната (Стара Загора, Русе, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, София-1). Над 750 служители работят в строителните хипермаркети на bauMax. Общата площ на магазините на компанията надвишава 90.000 м², което я нарежда сред лидерите на пазара в сектора „Направи си сам”.

Повече от 50 % от доставчиците на bauMax са български, с което компанията се стреми да насърчава българските производители и фирми-доставчици.

За bauMax

bauMax е международна семейна компания, започнала дейността си в Австрия преди 36 години. Днес компанията управлява общо 159 хипермаркета в 9 страни, като дейността на фирмата се простира от Австрия до Турция. С 90% познаваемост bauMax е лидер в сегмента „Направи си сам” в Централна и Югоизточна Европа. Годишно всички магазини на компанията обслужват над 50 млн. клиенти.

С откриването на новия магазин в София bauMax разполага с общо 159 магазина в 9 страни, шест от които в Турция, 66 в Австрия, 24 в Чехия, 14 в Словакия, 15 в Унгария, 4 в Словения, 7 в Хърватска, 15 в Румъния и 8 в България.

Споделете: