С поглед към бъдещето!

     Смесители от  Kludi – най-добри продукти за 2012 г.

„Това, което ме интересува повече от миналото, е бъдещето, защото в него възнамерявам да живея!“ – Алберт Айнщайн

Тази мисъл на гениалния учен е принципът, който ръководи учредяването и връчването на международните награди  Plus X Award, отличаващи продукти в различни области, носители на иновативни характеристики, приложими и в бъдещето.. Имат се предвид тези иновации, които опростяват живота ни, правят го по-лесен и приятен, а най-вече – имат екологична значимост.

Отличието Plus X Award е  печат на одобрение,  изразяващ голяма препоръка към потребителите и подпомага избора им на конкретни продукти. За всеки производител е въпрос на репутация и чест да бъде сред наградените, защото  Plus X Award е признание за отлично качество.

Plus X Award е основана през 2004 г. и е най-голямата награда за иновации в световен мащаб в областта на потребителската електроника,  спортни и лайфстайл продукти. В допълнение към установените категории,  през 2011 г. се обособяват като самостоятелна група продуктите в областта на обзавеждане и оборудване във водната индустрия.

Независими членове на журито от 32 страни оценяват най-добрите продукти, базирани на изискванията за иновации, високо качество, дизайн, функционалност, екология и ергономичност.

Тази година продуктите на германския производител на оборудване за баня Kludi впечатлиха убедително журито на наградите Plus X Award и три изделия получиха  престижното отличие.

Заради своето високо качество, иновативност, лекота на употреба, ергономия, функционалност и перфектен дизайн като  Най-добри продукти на 2012 г. бяха наградени:

KLUDI Fizz, KLUDI FLEXX.BOXX и KLUDI E-GO

 

KLUDI Fizz – Симбиоза на природата, технологията и изкуството.

Ръчният душ KLUDI Fizz се отличава с елегантен дизайн и чисти линии, 3 възможни размера на водната струя, което осигурява максимално удоволствие от допира с освежаващата сила на водата. Новаторската технология представя уникален модел за пръскане: отделните джетове са разположени успоредно и действат като водна завеса.

Струята от 75 дюзи е последователно широка и мека.  Аеродинамичният дизайн дава възможност за по-малко тегло и по този начин се допълва от добре оформена дръжка, която е много удобна за употреба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Към тази серия се включват и новите двойна и тройна системи за душ с 2 или 3 глави, която се приспособява перфектно към формата на тялото, а термостатичен вентил позволява прецизен контрол на температурата на водата.

 

KLUDI FLEXX.BOXX –  комбинация между най-високо  качество и най-добрите Kludi характеристики.

Flexx.Boxx е програма за гарнитура, която днес предлага повече, отколкото преди.Тя представлява скрито тяло с интегриран модул за връзка с тръбопровода, подходящо за свързване към всички конвенционални и гъвкави тръбопроводни системи. Универсалното устройство може да се свързва с всички разновидности смесители, дори и да бъдат избрани след монтажа му. Идеален вариант за  скрит монтаж.

 KLUDI E-GO –  първият в света хибриден смесител за кухня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Смесителят Е-GO е първи по рода си  в света, защото в допълнение към ръчното управление, с помощта на странично монтиран лост, кухненският смесител се активира без контакт. При доближаване до сензорното устройство, водата потича – особено полезна функция, когато и двете ръце са заети.

Например, когато се готви риба или месо, хигиената е основен приоритет. Без да се докосва смесителя, водата потича. След оттегляне на ръцете от сферата на действие, потокът вода спира. Положителен екологичен баланс се постига с ниско потребление на вода и много висока енергийна ефективност.

KLUDI E-GO се грижи за  опазване на околната среда и е една разумна инвестиция заради многофункционалността си.

През 2011 г. с наградите Plus X Award за най-добри продукти на годината са отличени смесителите на Kludi: едноръкохватков смесител Kludi Balans за баня и едноръкохватков смесител за кухня Kludi L-INE.

 

KLUDI Balanc – Името казва всичко…

Това едноръкохватков смесител се характеризира с умелото съчетаване на ергономична форма и максимална функционалност. Съвършената гладка повърхност и изчистени елегантни линии създават продукт с  неподвластен на времето дизайн, напълно подходящ за сложните съвремени концепции за баня. Меките и нежни извивки на смесителя му придават характерен и запомнящ се вид.

Оригинална и отличителна черта на смесителя е позиционирането на двигателния лост, който изглежда, че сякаш плува над тялото на крана.

Дизайнерите на Kludi умишлено развиват тази очевидна лекота, като чрез тази визуална изтънченост предлагат на потребителите както висока функционалност, така и отлично управление.

Красивият лост регулира водния поток с голяма точност, докато умело скрит, индивидуално регулируем регулатор на потока, генерира естествения ход на водната струя, без допълнителна аерация.

Интегрираният ограничител HotStop и показалеца ECO-S  за топла вода позволяват постигането на  икономии на водния ресурс и необходимата безопасност при използване.

 

KLUDI L-INE  – едноръкохватков смесител за кухненска мивка

Чрез този смесител Кludi представя един нов технологичен шедьовър – със своите плавни линии и минималистичен дизайн, кухненският смесител L-INE  е своеобразно докосване до ултрамодерната екстравагантност. Смесителят има уникалната характеристика да се завърта на 360 градуса, а телескопичният накрайник се удължава безшумно до радиус от 760 мм.

Високото качество на използвания материал, вложен при изработката на накрайника, гарантира неговата стабилност и дълготрайно използване.

За повече информация:

КЛУДИ БЪЛГАРИЯ ЕООД 
гр. София, ул. “Добринова скала” No 43, офис 23
тел./факс: 02/925 10 53
gsm: 0878 894 590

www.kludi.bg

 

 

Споделете: