„Теразид“ ЕООД с поредно отличие за свой продукт

Структурната мазилка на българския производител бе отличена в конкурса на citybuild.bg

 

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД получи поредна награда за свой продукт.

,„Структурна мазилка ТЕРАЗИД” спечели в категорията „Сухи строителни смеси“ в конкурса „Най-добър строителен продукт” на портала за строителство citybuild.bg.

Инж. Велин Александров, мениджър Продажби в „Теразид” ЕООД, получи почетната грамота за мазилката, която е един от първите продукти, произвеждани от компанията.

Мазилката е суха смес на база бял цимент с добавени минерални пълнители с подходяща зърнометрия и полимерни добавки. Предназначена е за направа на фина защитно-декоративна мазилка за външни и вътрешни стени и тавани.

Сухата структурна мазилка е отлично решение за освежаване на стари фасади или за икономично завършване на топлоизолационни система.

Структурна мазилка ТЕРАЗИД е петият продукт на водещия български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали, който получава високата оценка на майстори и потребители. Досега през годините в конкурса „Най-добър строителен продукт“ са били отличени лепилото за плочки „Теразид Standart”, флексовото лепило, клас C2T „Теразид Flex”, интериорната боя „Акрилекс” и „Разтвор за тухлени зидарии”.

Повече информация  за продуктите на „Теразид“ ЕООДТУК!

 

Споделете: