Отварят днес офертите за извършване на обследвания на многофамилни жилищни сгради в Северен централен район и Югоизточен район

Офертите са подадени за участие в обществена поръчка

От пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството съобщиха, че днес, 1 октомври,   ще бъдат отворени офертите на участниците в обществена поръчка с предмет:

Извършване на обследвания на многофамилни жилищни сгради за установяване на техническите характеристики, свързани с изискванията по чл. 169, ал. 1, т. 1-5, ал. 2 и ал. 3 от Закона за устройство на територията (ЗУТ) и изготвяне на технически паспорти съгласно чл. 176а от ЗУТ във връзка с изпълнение на схема BG161PO001/1.2-01/2011 „Подкрепа за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради” по Оперативна програма „Регионално развитие 2007-2013 г.” по две обособени позиции, както следва:

Обособена позиция 1:

Извършване на обследвания на многофамилни жилищни сгради за установяване на техническите характеристики, свързани с изискванията по чл. 169, ал.1, т. 1-5, ал. 2 и ал. 3 от ЗУТ и изготвяне на технически паспорти съгласно чл. 176а ЗУТ за територията на Северен централен район, в който попадат следните градове, на чиято територия е допустимо обновяване на жилищни сгради: Велико Търново, Габрово, Разград, Русе, Свищов, Силистра.

Обособена позиция 2:

Извършване на обследвания на многофамилни жилищни сгради за установяване на техническите характеристики, свързани с изискванията по член 169, ал. 1, т. 1-5, ал. 2 и ал. 3 от ЗУТ и изготвяне на технически паспорти съгласно чл. 176а от ЗУТ за територията на Югоизточен район, в който попадат следните градове, на чиято територия е допустимо обновяване на жилищни сгради: Бургас, Казанлък, Сливен, Стара Загора, Ямбол.

Споделете: