10 години сътрудничество отбелязаха Баумит България и Катедра „Сроителни маериали“ при УАСГ

Баумит награди преподаватели от университета за приноса им към приобщаване на академичното обучение на студентите към изискванията на бизнеса
Баумит отличи преподаватели за особен принос към приближаването на академичното обучение към практиката

През настоящата 2014 г. се навършват 10 години от началото на съвместно сътрудничество между „Баумит България“ ЕООД и катедра „Строителни материали и изолации“ при УАСГ.
Резултатът от това сътрудничество са стотиците студентски курсови работи с материали Баумит, консултирани и оценени от преподавателите от катедрата, множество презентации, обучения, посещения на студенти и преподаватели в производствената база на Баумит България, както и отличниците-стипендианти, които допълват и внасят свеж полъх в биографията на компанията.

PENTAX Image

На 16.04. 2014 г. в 222 зала на УАСГ преподаватели, студенти и част от екипа на Баумит отбелязаха тържествено тази годишнина. На десетото юбилейно награждаване от конкурса на Баумит грамота за професионално овладени и приложени системни решения в областта на топлоизолирането на фасади с продукти “Баумит” в курсов проект по “Строителни изолации” и сума от 150 лв. получиха следните студенти от трети курс ССС: Гинка Арминова, Емин Махмуд и Ерай Касим.

Награждаване

Baumit 3

За добре овладени и приложени системни решения Баумит в проектите с грамота и награда от 100 лв. бяха отличени: Виктория Стоилова, Деница Борисова, Иво Димитров, Мартин Ненов и Тони Нончев.

Кулминацията на честването бе връчването от управителя на Баумит България Николай Бъчваров на почетния кристален куб на Баумит на катедра „Строителни материали“. Г-н Бъчваров благодари за перфектното взаимодействие и изтъкна, че членовете на катедрата винаги са били отворени през годините към популярзиране на новостите и амбицирани да приближат академичното обучение на студентите към изискванията на бизнеса.

„Благодарение на дългогодишната съвместна работа, ние от Баумит България, ви чувстваме особено близки и ви възприемаме като членове на нашия екип.“, обърна се към преподавателите г-н Бъчваров.

kub

Доц. д-р Богомил Петров, в качеството си на ръководител на катедрата, прие с благодарност кристалния куб и подчерта, че целта на такива конкурси е студентите да бъдат по-близо до практиката и да участват в разработването на реални проекти.

„Част от тазгодишните проекти наистина са на ниво професионален проект“, изтъкна доц. Петров.

Г-н Николай Бъчваров отличи с награди за голям принос към дълголетието на конкурса: доц. д-р инж. Богомил Петров, зам.-ректор и понастоящем ръководител на катедрата, проф. д-р Димитър Назърски – дългогодишен ръководител на катедрата и активен участник в живота на Баумит още от самото й основаване, доц. д-р инж. Росица Хайверова, чиито студенти са винаги с едни от най-качествените разработки и доц. д-р инж. Стоил Милков, който през годините възпитаваше у своите студенти прецизност и чувство на перфекционизъм към топлоизолирането.

Галерия:

Споделете: