Еником-М отбеляза своя 15-ти рожден ден с отварянето на нов магазин

Мебелната компания с нова концепция и KARE Shop-in-Shop сектор

1

Еником-М отпразнува 15-тия си рожден ден с впечатляващо шоу, съпроводило откриването и на най-новия фирмен магазин, разположен в столичния квартал Люлин.

Мебелната компания представя изцяло нова концепция. Разгърнат на 5100 кв м. търговска площ, новият магазин съвместява в себе си както познатия на всички Еником-М, така KARE Shop-in-Shop, посветен на екстравагантния интериор.

Еником-М разполага и с дизайн център, където клиентите ще могат почерпят идеи или да се консултират с дизайнер.

4

Вече 15 години основен приоритет на Еником-М е създаването на уют, хармония и красота на разумни цени. Марката предлага всичко необходимо, за да се почувстват клиентите „Добре дошли у дома“.

В същото време KARE представя ексцентрични идеи за обзавеждане, пълни с въображение и вдъхновение, прекрачващи всички съществуващи ограничения. Целта на тази уникална по рода си симбиоза е да улесни любителите на дизайна, независимо дали са почитатели на по-семплите и класически мебели, или предпочитат по-щурия и модерен интериор.

2

Лентата на новия магазин бе официално прерязана от Цветомир Душков, собственик и управител на Еником-М и KARE България, и Питър Шьонхофен, създател и управител на KARE Design. За доброто настроение на гостите се погрижиха прелестните Sentimental Swingers и танцьорите от балет Нова.

3

Новият Еником-М отворя врати за клиентите си с голяма томбола с над 100 награди, сред които 10 ваучера за обзавеждане, всеки на стойност 500 лв.

По случай рождения си ден Еником-М ще зарадва клиентите си и със специална отстъпка, започваща от -15% на всички мебели и аксесоари в периода до 6 декември 2015 г.

Споделете: