От сутрин до вечер: ИКЕА представя серията IKEA 365+ за готвене и сервиране

Готвенето може да бъде лесно и забавно, а сервирането – винаги красиво!

2

През този декември ИКЕА поставя на фокус една от най-популярните си серии – IKEA 365+ с акцент върху готвене и сервиране. Колекцията се отличава с изчистен дизайн, добра функционалност и дълготрайно качество, които правят готвенето у дома лесно и забавно. Тя включва сервизи, прибори, тенджери и ножове, които актуално отразяват как и къде се храним в нашите домове днес.

4

Приборите за хранене от серията IKEA 365+ притежават обикновен, но интелигентен дизайн, който може да се използва за всякакъв вид храна и събития и предлага лесно съхранение, пестящо пространство.

Чиниите са с по-високи краища, което ги прави лесни за придържане и хранене. Купите са също подходящи за сервиране и могат да се използват за всичко – от салати до зърнени закуски и торти. Целта е да се улесни ежедневието и в същото време храната да бъде приготвена и поднесена със стил.

1

IKEA 365+ e създадена за хора и домакинства, които ценят гъвкавото, небрежно и безпроблемно ежедневие, особено тези с ограничено пространство. Чиниите, купите, чашите и всички други кухненски съдове са с максимално изчистен дизайн и могат да бъдат използвани за всякакъв вид храна и поводи, 365 дни в годината.

3

Специално за своите лоялни клиенти, ИКЕА предлага предпразнична промоция – от 1 до 13 декември IKEA 365+ ще се предлага с 20% отстъпка за всички притежатели на карта IKEA Family.

“Всеки продукт от колекцията IKEA 365+ е създаден, за да улесни хората, които се хранят навсякъде в дома. Ще можете да използвате един и същ продукт колкото се може повече – приготвяйки, хранейки се и сервирайки в него,” споделя Вивека Олсън, Творчески лидер в IKEА Sweden.

Споделете: