София Ринг Мол посрещна рекорден брой посетители в първите 4 дни след откриването си

Над 250 хиляди души се радваха на десетки приятни изживявания, забавления и изненади

Над 250 хиляди посетители се разходиха в новия мол

Само за броени дни рекорден брой столичани и гости на София посетиха  най-новия мол в града – София Ринг Мол. В периода от 6 до 9 ноември 250 хиляди души прекрачиха прага на търговския и развлекателен център от ново поколение, който се намира на южната дъга на околовръстния път на София, точно до магазина на ИКЕА.

На 6 ноември, когато с официална церемония вратите на мола бяха отворени за първите и най-нетърпеливи гости, общият брой на посетителите надхвърли 50 хиляди. В този наистина много специален ден за доброто настроение на гостите на София Ринг Мол се погрижиха ансамбъл „Българе“ с танц и музикално изпълнение на гайдари, победителката от миналия сезон на X Factor – Жана Бергендорф, балет „Нова“, латино бенд и професионални танцьори, които изпълниха огнено танго. Атрактивни представления на гимнастички, двойници на любими филмови герои, радио предаване на живо, както и специално обособен кът за снимки пък бяха сред активностите, които радваха посетителите на мола не само в деня на откриването, но и в следващите три дни.

sr-1

Голям музикален подарък получиха гостите на София Ринг Мол и в петък – 7 ноември, когато от специално подготвената голяма сцена в търговския център с изпълнението си ги зарадва талантът и заразяващата усмивка на Рафи. В събота пък се насладиха на медния глас на Любо Киров, а в неделя с истински рок ги поздравиха легендите от D2.

sr-02

За най-малките си гости търговския център беше подготвил също атрактивни изненади – рисуване, детски татуировки, куклен театър и оригами бяха само част от интересните изживявания, на които се насладиха децата в мола.

sr-2

За посетителите си в дните на откриването София Ринг Мол организира и томбола с  много награди, като най-голямата от тях е ваучер за 5 000 лева, които трябва да бъдат похарчени в мола за 1 час. Победителят ще бъде изтеглен в началото на декември. Бяха раздадени и 40 награди – ваучери на различна стойност от GRAND OPTICS, Милавица, Фиорина, Група модни магазини: Next, Doppelgaenger, M&Co, French Connection, Bossini, OVS; книжарница Ориндж, както и застраховка на дома с покритие от 55 000 лева от SDI Застрахователен Брокер.

София Ринг Мол е представител на най-модерните търговски центрове от ново поколение, който ще трансформира ритейл сектора в страната. Със своите 200 магазина, над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар, кино с 10 зали с VIP салони, най-големия увеселителен център на закрито на над 6 000 кв.м., най-голямата закрита картинг писта в страната с площ 7 500 кв.м., най-големия универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м., безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места, безплатен wi-fi, безплатна автобусна линия и още много други, той поставя акцент не само върху шопинга, каквато е концепцията на повечето молове в България до момента, но и върху местата за забавление, спорт, отдих и прекарване на свободното време.

С тази идея е съобразена и уникалната архитектура на търговския център, и местоположението му на границата между планината и центъра на града. Това е единственият мол в страната, който предлага на посетителите си толкова големи отворени пространства, широки тераси с изглед към планината, толкова много естествена светлина във вътрешността и зелени площи, простиращи се на над 28 000 кв.м.

 

Споделете: