София Ринг Мол – Мол на годината за 2014 г. в конкурс за луксозно строителство и дизайн

Най-новият търговски и развлекателен център в София получи признанието на престижните награди VIP Property AWARDS

1

София Ринг Мол спечели наградата Мол на годината в ежегодния конкурс за луксозно строителство, архитектура и дизайн – VIP Property AWARDS 2014.

Събитието се организира за четвърти пореден път, като тази година се състоя на 26 ноември в Кемпински хотел София. В журито участваха строителни специалисти от Италия, Русия, Дубай и Абу Даби.

Участниците в конкурса се състезаваха в категории като „Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура“, „Луксозно жилищно строителство“, „Луксозно обществено строителство“, „Идеен проект“, „Пространствен дизайн за интериор и екстериор“, „Мебелен дизайн“, „Корпоративна идентичност на архитектура и дизайн“, „Реновирано Строителство“, „Локация на годината“ и други.

„Благодарни сме за тази награда и за високата оценка на журито. За нас тя е още едно признание за уникалността на нашия проект, за креативността на концепцията и за професионализма и отдадеността на целия екип, който стои зад София Ринг Мол“, коментира Никос Ксеталис, генерален мениджър на търговския център.

София Ринг Мол е представител на най-модерните търговски центрове от ново поколение в световен мащаб. Той предлага на своите посетители 200 магазина, над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар, кино с 10 зали с VIP салони, най-големия увеселителен център на закрито на над 6 000 кв.м., най-голямата закрита картинг писта в страната с площ 7 500 кв.м., най-големия универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м., безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места, безплатен wi-fi, безплатна автобусна линия и още много други.

За разлика от повечето молове в България, построени до момента, София Ринг Мол поставя акцент не само върху шопинга, но и върху местата за забавление и прекарване на свободното време. С тази идея е съобразена и уникалната му архитектура, както и местоположението му между планината и центъра на града.

Това е единственият мол в страната, който предлага на посетителите си толкова големи отворени пространства, широки тераси с изглед към Витоша, толкова много естествена светлина във вътрешността и зелени площи, простиращи се на над 28 000 кв.м.

Именно с иновативния си дизайн София Ринг Мол спечели друга престижна награда миналата година – за най-добър търговски архитектурен проект в България на Международните награди за недвижими имоти (International Property Awards 2013), които се проведоха в Лондон през септември 2013 г.

По-рано тази година търговският и развлекателен център беше отличен и като „Най-значимата инвестиция в България“ за 2013 г. на Годишните бизнес награди на ВИЗА клуб и партньори „Бизнес и образование – ръка за ръка“.

Споделете: