Отново е пролет, отново красиви фасади ще си оспорват пролетната титлата за най-красива!

Коя ли от тях ще има най-голям късмет в конкурса на Баумит – „Фасада на годината 2014”?

Пролетния етап в конкурса  "Фасада на сезона - Пролет 2014" започна!

Късметът е нещо, което постоянно си пожелаваме всички и се надяваме да ни спохожда колкото се може по-често. Но не винаги, за да постигнеш някаква цел, късметът е достатъчен, нали? Изискват се и много други качества и усилена работа, а в конкурса на Баумит „Фасада на годината“ всички сгради – участнички са вече резултат от тези съвкупности! Но все пак, на състезание като на състезание – сред всички прекрасни участници ще има и отличници!

Пролетта е вече тук, преместихме часовниците си с час напред, а часовникът на онлайн конкурса „Фасада на годината 2014” завъртяхме отначало, за да започне пак да отброява времето до големия финал! Но дотогава има цели 12 месеца, приятели на Баумит – 4 сезона и 60 различни фасади, участващи в конкурса!

„Фасада на годината 2014”, този път в годината на Коня, ще препуска през четири самостоятелни етапа, наречени „Фасади на сезона” –  пролет, лято, есен и зима. Във всеки сезон участие заявяват 14-15 прелестни фасади от цяла България с материали на Баумит.

Този сезон ви представяме 14 фасади, които нарекохме „пролетни цветя” от категориите – жилищни, еднофамилни, административни, реставрирани, сгради ново строителство.

Вижте ги ТУК! 

Вашата нелека задача е да изберете една от тези уникални по форма и предназначение сгради и да я подкрепите еднократно с „клик” в онлайн платформата на Баумит.

Трите фасади, събрали най-много от вашите гласове в сезона, ще се класират за първо, второ и трето място и ще „заминат” за участие на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2014”, където ще срещнат своите конкуренти – победителите от бъдещите сезони – лято, есен и зима.

Изберете най-красивата според вас фасада и гласувайте за нея, еднократно от 31 март до 31 май в 12:00 часа на обяд.

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и ТУК! 

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда от сезонната томбола!

БАУМИТ пожелава успех на участниците във „Фасада на сезон Пролет 2014“!

Споделете: