Fibank и фондация “Димитър Бербатов” подкрепят талантливи българчета с благотворителен календар

Календарът с цена 10 лв. ще бъде в продажба в офисите на банката след 4 ноември 2015 г.

3

Един от социалните проекти на Fibank (Първа инвестиционна банка) – ежегодно да създава благотворителен календар, като подпомага различни каузи, тази година е посветен на талантливите български деца.

На страниците на календара са поместени някои от най-даровитите деца от фондация „Димитър Бербатов”, изявили се в областите спорт, математика, физика, изкуство, балет и други като талантите Крисия, Хасан и Ибрахим, които представиха България достойно на миналогодишната Евровизия, заемайки 2-ро място, Габриела Йорданова, която тази година ще представи България на детския песенен конкурс, както и още полуфиналисти и финалисти от националната селекция, са участници в 12-листния стенен календар, отпечатан в лимитиран тираж.
Корицата е запазена за обща снимка на талантливите деца с Димитър Бербатов.

Fibank  ще удвои събраните от продажбите му средства и ще ги дари на фондация „Димитър Бербатов”, за да бъдат използвани под формата на стипендии за талантливи деца с цел подпомагане на тяхното бъдещо развитие.

През настоящата година България има честта да бъде и домакин на престижния песенен конкурс за деца – Евровизия. Fibank е генерален спонсор на събитието, което ще се проведе на 21 ноември в зала Арена Армеец, София. Банката реализира и редица съпътстващи инициативи като част от подкрепата на конкурса.

Благотворителният календар за 2016 г. е разработен съвместно с фондация „Димитър Бербатов”, детски песенен конкурс Евровизия (БНТ, EBU), продуцентска къща „Седем осми” и bTV.

Фотографът, заснел кадрите за календара, е Петър Пешев, а дизайнът и реализацията са дело на рекламна агенция KIWI.

Споделете: