Презентират иновативни технологии и продукти в строителния бранш на специализираното изложение Българска Строителна Седмица 2014

Форумът ще се проведе от 9 до 22 март в Интер Експо Център – София

Форумът ще се проведе от 9 до 22 март в Интер Експо Център - София

Утвърдени и  нови фирми от над 30 сектора в строителния бранш да предложат различни  иновативни и актуални решения на предстоящата Българска Строителна Седмица.

Изложбата отново ще се превърне в трибуна на премиерни за България и региона продукти. От 19 до 22 март в Интер Експо Център – София, специализираният форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство ще помогне за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти от строителния бранш от цялата страна.

Премиера за българския пазар ще направят и високоефективните VRF системи за централна и битова климатизация на японскo-китайския концерн HISENSE/HITACHI. Сред експозицията на компанията „Проксимус Инженеринг“ ще бъде представена и уникалната хибридна VRF термопомпа MF, предлагаща комплексно решение за отопление и климатизация на дома, вилата, апартамента, офиса или на семеен хотел. Този иновативен продукт може да работи едновременно с вътрешни тела на директно изпарение, да произвежда битова гореща вода, както и да работи с подово отопление или вентилаторни конвектори.

За първи път на българския пазар MAXRAILING ще покаже нова система за стъклени парапети. За разлика от  иноксовите   парапети  със стъкло, стъклените парапети  нямат вертикални колони. Те използват структурните свойства на стъклото ламинирано (триплекс) или  ламинирано закалено.

Стъклените парапети са  подходящи  както за вътрешна, така и за външна употреба. Изработени с  подходящите материали, те покриват всички европейски норми за сигурност и безопасност и могат да се използват както в частни домове, така и в обществени сгради с особена натовареност. На изложението „Магекс“ ще демонстрира нова продуктова линия – помпи и пръскачки от немската фирма GLORIA. Те намират все по-широко приложение в строителството при полагане на кофражно масло, импрегниращи разтвори, за боядисване и други.

Българският производител „ЛЕО – Бетонови изделия” ще представи нови бетонови изделия с два вида повърхности, различни от стандартните. Бетонови изделия в цвят мултиколор, при които горният износоустойчив слой на изделията е изработен с до три преливащи се един в друг цвята, и бетонови изделия с т.нар. „МИТА” повърхност, при които горният износоустойчив слой на изделията е изработен с различни по размер, цвят и вид мозаечни камъчета.

Строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори и строителни експерти ще имат възможност да се запознаят с иновативни продукти, услуги и технологии, събрани на едно място.

Допълнителна стойност на специализираната изложба придава и фактът, че тя ще се провежда паралелно с изложенията Sofia Logеxpo и Security Expo, като с това се увеличава ефектът за изложителите и посетители.

Още новини за предстоящото изложение Българска Строителна Седмица можете да откриете на страницата на форума във Facebook

Споделете: