С много атрактивни изненади София Ринг Мол ще „изкушава“ посетителите си и през януари

Кампанията „Изкушение“ ще продължи до края на месеца
2

От днес, 9 януари, стартира новата кампания под надслов „Изкушение“, пълна с изключително приятни изненади за посетителите на София Ринг Мол.

Ваканция в Барселона, iPad и множество по-малки награди ще зарадват посетителите в рамките на кампанията, която ще продължи до края на януари. В нея могат да се включат всички посетители на най-новия търговски и развлекателен център в столицата.

Единственото условие е за един ден да направят покупки на стойност поне 120 лв. в магазините, бутиците, ресторантите и кафетата в София Ринг Мол. Желаещите да бъдат „изкушени“ могат да получат карта за участие, в която да попълнят личните си данни, на информационното бюро в самия търговски център.

Атрактивни изкусителки, преоблечени като ангели и дяволи, също раздават карти за участие в кампанията до дърветата на изкушенията в мола. Всяка седмица до края на януари щастливци ще получават награди под формата на ваучери за шопинг в София Ринг Мол, а на 31 януари ще бъдат изтеглени имената на двамата най-големи късметлии– единият от тях ще спечели уикенд за двама в Барселона, а другият – чисто нов iPad.

Кампанията „Изкушения“ е втората креативна инициатива на София Ринг Мол, чрез която търговският център едновременно отправя предизвикателство към посетителите си и подарява големи награди. Само преди месец беше организирано екстремно шопинг приключение за победителя от томболата по случай откриването на мола. Късметлийката Екатерина Кръстева, трябваше да похарчи ваучер за 5 000 лева в мола в рамките само на 1 час.

София Ринг Мол е търговски център от ново поколение, който вече се превръща в една от любимите шопинг дестинации в столицата. Той отвори врати на 6 ноември 2014 г. и разполага с двеста магазина, над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар, кино с 10 зали с VIP салони, най-големия увеселителен център на закрито, най-голямата закрита картинг писта в страната с площ 7 500 кв.м., най-големия универсален магазин, простиращ се на 6 500 кв.м., безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места, безплатен автобус до мола и безплатен wi-fi. Това са само част от нещата, които го правят представител на най-модерните молове по света.

София Ринг Мол поставя акцент не само върху шопинга, каквато е концепцията на повечето молове в България до момента, но и върху местата за забавление и за прекарване на свободното време. С тази идея е съобразена и уникалната архитектура на мола, и местоположението му между планината и центъра на града.

Няма друг търговски център в страната, който да предлага на посетителите си толкова големи отворени пространства, широки тераси с изглед към планината, толкова много естествена светлина във вътрешността и зелени площи, простиращи се на над 28 000 кв.м. Посетителите на София Ринг Мол могат да комбинират шопинга и атракционите в мола с разходка до Витоша, защото лифтът до планината се намира в непосредствена близост до търговския център.

Сред ключовите наематели на София Ринг Мол са най-големият увеселителен център на закрито на балканския полуостров – FUNTASY Ring Park, универсален магазин на площ от 6 500 кв. м. – notosgalleries, Пикадили, Техномаркет, Mr. Bricolage, Явор, Mango, H&M, New Yorker, LC Waikiki, Intersport, Scandal, Cine‘ Grand и Sofia Karting Ring. Заедно с ИКЕА, молът предлага на посетителите си над 50 000 кв.м магазини за мебели и аксесоари за дома, което го прави най-големия център за такива стоки в България.

Инвестицията в София Ринг Мол възлиза на стойност от 130 млн. евро. Общата отдаваема площ на търговския комплекс е 105 000 кв.м. Инвеститорите в проекта са Fourlis Group и Danaos Group.

Споделете: