Практическа демонстрация за освежаване на покрива на еднофамилна къща ще проведе Ондулин в гр. Созопол

Обучението за строителни специалисти ще се проведе на 9 и 10 октомври
За постигане на висок естетически ефект  покривните покрития се оцветяват

За постигане на по-голям естетически ефект в последните години голяма част от покривните материали се оцветяват, но за съжаление, независимо от качеството на използваните оцветители, ултравиолетовите лъчи след време променят цветовете, а в много случаи дори обезцветяват покритията.

При някои покрития, като металните листове и фиброциментовите плочи, оцветяването освен естетическа, играе и ролята на антикорозионна защита и разрушаването на покритието обикновено води до загуба на физическа годност на материала.

При вълнообразните битумни листове, ефектът е различен за различните продукти.  При някои от тях загубата на повърхностния слой води до постепенното им разрушаване, при други проблемът е само естетически.

Ондулин разработи специалната боя за реновиране на покривни покрития ONDUPAINT (ОНДУПЕЙНТ)За да осигури по-дълъг живот на покривните материали и да увеличи срокът за тяхното подменяне, ОНДУЛИН започна да търси подходящо решение. В резултат от сътрудничеството с производители на специални оцветители и след множество експерименти и тестове бе разработена специалната боя за реновиране на покривни покрития ONDUPAINT (ОНДУПЕЙНТ).

Този продукт позволява да се освежи цвета на покрива, да се смени цвета, без да се подменя материала и да се възстанови устойчивостта му на климатичните условия и УВ разрушаването като по този начин ще се увеличи живота на покрива.

За да гарантира на потребителите естетически издържан покривен продукт,  ОНДУЛИН организира специално за строителни специалисти обучения, които продължават и през октомври.

 ОНДУЛИН организира специално за строителни специалисти обученияНа 09 и 10 октомври 2013 г. в гр. Созопол ще проведе двудневен курс за обучение на строителни специалисти за практическо приложение на универсалната боя за покривни покрития ONDUPAINT (ОНДУПЕЙНТ).

Тя е специално разработена да се използва за оцветяване на захабени или увредени покрития на базата на битум (напр. вълнообразни листове, битумни керемиди, битумна рулонна хидроизолация) или метални, бетонови и керамични керемиди. Приложима е и като UV защита на изолации от течни състави.

По време на обучението ще бъде осъществена практическа демонстрация на реален покрив – еднофамилна къща в гр. Созопол. С помощта на ONDUPAINT (ОНДУПЕЙНТ) бързо и лесно ще бъде освежен външния вид на покрива и ще бъде създадено допълнително хидрофобно покритие.

Програма на обучението:

09 октомври 2013 г.

13:30 ч. – Начало
13:30 – 14:00 ч. – Теоретична част – Анализ състояние на основата. Подготовка на основата. Ondupaint FIX – критетии, съгласно, които се определя необходимостта от прилагането му. Годност на основата за прилагане на Ondupaint – критерии.
Лектор: Симеон Стоилов
14:00 – 15:00 ч. – Практическа част – Подготовка на основата за нанасяне на Ondupaint.

10 октомври 2013 г.

10:00 ч. Начало
10:00 – 10:30 ч. – Теоретична част. Ondupaint – начини на нанасяне. Нанасяне на два слоя – случаи, при които се прилага – критерии. Разходни норми. Гаранция. Начин на съхранение на неразопакован продукт и срок на съхранение.
Лектор: Симеон Стоилов
10:30 – 13:30 ч. – Практическа част. Нанасяне Ondupaint.

Желаещите да се включат в обучението могат да заявят участието си e-mail: office@onduline-bg.com или на тел.: 032/ 633 490.

За повече информация:

г-н Станимир Райков – Регионален търговски представител за Източна България, тел: 088/ 953 20 25 и
инж. Димитър Дражев – Технически мениджър продажби, тел.: 088/ 50 700 54

Повече за продуктите на Ондулин ТУК!

 

Споделете: