Премиалният бранд SPIRIT на Оргахим – нещо повече от очакваното!

SPIRIT си поставя високи цели и вече подпомогна първата българска експедиция, покорила връх Серо Торе

3

В  първите дни на пролетта и началото на активния строителен сезон Оргахим пуска на пазара изцяло обновена премиална продуктова линия под бранда Spirit. Портфолиото на марката включва висококачествени продукти за интериор, насочени към потребители с високи изисквания за качество и за издръжливост на покритията и цветовете.

За да се отговори на тези изисквания, са използвани специализирани дисперсии и добавки от водещи доставчици на суровини в световен мащаб. Разработката на продуктите отне на компанията около година, като в процеса боите бяха тествани многократно от професионалисти в боядисването.

Асортиментът на  Spirit включва:

Spirit Impeccable White– висококачествена интериорна боя с безупречна белота и покривност

Бази за тониране Spirit

  • White Tint Base – за тониране на светли, пастелни цветове.

Matte: до 3 пъти по-висока устойчивост на триене спрямо водещия бранд бази за тониране на пазара; прикрива малки повърхностни дефекти; високо съдържание на титанов диоксид

Satin: до 7 пъти по-висока устойчивост на триене триене спрямо водещия бранд бази за тониране на пазара; позволява по-често почистване; високо съдържание на титанов диоксид

  • Semitransparent Tint Base – за тониране на средно наситени цветове

Matte: Висока покривна способност; прикрива малки повърхностни дефекти;

Satin: Висока покривна способност; позволява по-често почистване

  • Transparent Tint Base – за тониране на тъмни, наситени цветове

Matte: Прикрива малки повърхностни дефекти; съдържа специална дисперсия, осигуряваща дълготрайност на цветовете

Satin: Позволява по-често почистване; съдържа специална дисперсия, осигуряваща дълготрайност на цветовете

Spirit Primer – Полага се преди нанасяне на транспарентни бази за тониране. Намалява разхода на боя. Осигурява точност и равномерност на цвета

Spirit Protect Lacquer – безцветен защитен лак за интериорни стени. Предпазва от замърсявания в дълбочина. Придава сатенен блясък на повърхностите.

22

В духа на името си, брандът избра и своята стартова мисия – да спонсорира първата българска експедиция, покорила един от най-трудните върхове в алпинизма – Серо Торе в Патагония. Екипът, развял за първи път българското знаме на финала на този легендарен маршрут е подпомогнат от SPIRIT и ще помага, за да стигне историята за българския дух до повече хора.

Въпреки височината си от едва 3128 м Серо Торе се смята за един от предизвикателните върхове заради техническата си сложност, суровия климат и ледената му шапка, оформена от постоянните силни ветрове в южна Патагония. Скоростта на ветровете редовно достига до над 200 км/ч.

4

Навръх Йордановден върхът бе покорен на 6 януари в 16 ч. местно време от алпинистите Мартин Маровски и Виктор Варошкин.

За повече любопитни данни около експедицията вижте инфографиката.

Cerro-tore-info-graphic 

…………………………………………….

За Оргахим: Оргахим АД е най-големият производител на бои, лакове, смоли и анхидриди в България и една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа. Дружеството има над 110 годишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти.

Компанията има над 2000 продукта, 500 служители, 5 фирмени магазина, 7 дистрибутора и партньори в цялата страна.

Споделете: