Откриват София Ринг Мол на 6-ти ноември

Най-новият търговски център в столицата очаква първите си посетители с различни атракции

На 6-ти ноември в столицата ще отвори врати най-новият търговски и развлекателен център  – София Ринг Мол.

София Ринг Мол ще бъде много различен от останалите молове в столицата и в цялата страна. Общата отдаваема площ на търговския комплекс заедно с вече изградения магазин на ИКЕА е над 100 хил. кв. метра. Амбициите на инвеститорите в проекта са той да бъде представител на модерните търговски центрове от ново поколение, които поставят акцент върху местата за забавление, спорт, отдих и за прекарване на свободното време, а не само върху шопинга, каквато е концепцията на повечето молове в България.

София Ринг Мол

Освен с ключовото си местоположение точно до ИКЕА, между Витоша и центъра на града, София Ринг Мол се отличава от останалите търговски центрове и с уникалната си архитектура, която залага на големи отворени пространства, широки тераси с изглед към планината, стъклени фасада и покрив, много повече естествена светлина във вътрешността и зелени площи, простиращи се на 28 000 кв.м.

Молът включва над 200 магазина, мултиплекс с 10 кинозали с VIP салони. Любителите на модата ще могат да открият там над 400 модни марки, от които 70 – напълно нови за българския пазар. Бъдещите посетители ще могат да ползват безплатно паркинга на мола. На тяхно разположение ще бъдат общо 3 500 паркоместа и автомивка. За първи път в София ще има и специално обособен VIP паркинг.

С грижа за максималния комфорт и удобство на своите посетители търговският център ще предлага безплатен wi-fi, както и автобусна линия до обекта.

С откриването на София Ринг Мол, първия си магазин в България ще отвори и най-голямата гръцка верига универсални магазини NOTOS Galleries, както и най-големият увеселителен център на закрито в страната – FUNTASY Ring Park, който ще предлага забавления за малки и големи деца върху площ от над 6,500 кв.м. Сред наемателите на новия търговски комплекс са и веригите „Пикадили”, „Техномаркет”, „Mr. Bricolage”, „Явор”, „New Look”, „Intersport” и най-големата закрита картинг писта в България.

Инвеститори на София Ринг Мол са водещите гръцки компании Fourlis Group, която търгува с дълготрайни продукти, и Danaos Group, които се занимават с корабни превози, информационни технологии, строителство, банки и финансови услуги.

Споделете: