Уникална програма „Вашият дом“ предлага YTONG на всички, мечтаещи за своя къща

All-inclusive пакети за енергоефективни еднофамилни къщи  с пълно съдействие по време на строителния процес

All-inclusive пакети за енергоефективни еднофамилни къщи  с пълно съдействие по време на строителния процес

Уникална и единствено по рода си програма за строителство на еднофамилни къщи въвежда КСЕЛА България – проиводителят на клетъчен бетон YTONG и минералните топлоизолационни плочи MULTIPOR.

Програмата „Вашият дом“ е създадена, за да отговори на очакванията на  клиентите и в унисон с изискванията на българския строителен пазар. Тя предоставя all-inclusive пакети за качествено, бързо и икономично строителство. Фиксираните цена и срок на изпълнение, както и съдействието при административни процедури от партньори по програмата съществено улесняват процеса за всеки инвеститор.

Програмата предоставя избор от изключително функционални и красиви архитектурни решения в стила на традиционната и модерната българска архитектура, създадени от архитекти с голям професионален опит. От клиента се очаква само да сключи споразумение с КСЕЛА България и договор с архитекта на избрания проект, както и да подпише договор със строителна фирма от партньорската програма. Голямо предимство е, че фирмите-партньори на КСЕЛА България са с висока репутация на българския пазар.

Проектите включени в програмата „Вашият дом“  са с оптимизирани технически параметри и цена. Резултатът е съвременен нискоенергиен дом – с минимални разходи за отопление през зимата и охлаждане през лятото, благодарение на YTONG, един от най-добрите строителни материали на пазара.

Безкомпромисното качество включва прецизно разработени проекти, строителни материали от водещи производители, контрол на всяка стъпка и внимателен подбор на изпълнителите.

Повече информация на: www.ytong.bg

 

Споделете: