Как малкият балкон пораства с ИКЕА…

Новата пролетно-лятна колекция на компанията ви очаква!

 

нова колекция от ИКЕА Пролетта вече ни сграбчи в ласкавата си топла прегръдка, а пролетно-лятната колекция на ИКЕА дава свежи идеи как да прекараме времето навън още по-приятно. С находчивите решения малките балкони ще „пораснат“, а новата серия мебели ще зарадва почитателите на скандинавския дизайн, които вече ще могат да му се наслаждават и навън.

Пролетни идеи!

Тази година ИКЕА смалява някои мебели и създава нови продукти за кътчетата у дома, които подценяваме. Практичен акцент от колекцията е ъгловият цветарник с рафтове и масата ASKHOLMEN, която има форма на полукръг. Чадърът FLISÖ за поставяне до стена и специално създадената за него стойка ще намерят своето място дори и на най-малкия балкон. Пейката-скрин ÄPPLARÖ и панелът за стена се обединяват, за да създадат перфектното място за релакс.

Пейка - скрин

Хапването на двора със семейство и приятели вече има нов съмишленик. Това е новата серия мебели в съвременен стил VINDALSÖ, която се състои от столове с подлакътници, овална маса и градинска количка. Серията  пренася модерния градски стил в градината със своето изчистено бяло на фона на наситения цвят на евкалипта и предразполага за прекрасни мигове и вкусни ястия, споделени с любимите хора.

За най-малките!

Цветно чаено парти е специалната изненада за най-малките. Любимите им мебели MAMMUT са с нови свежи цветове и вече са пригодени за външна употреба с UV защита, предпазваща цвета от избледняване. За организацията на перфектното забавление идват на помощ и сервизите за игра DUKTIG, които са чаровно малко копие на тези, които възрастните използват. Те са перфектен помощник в ролевите игри, които развиват социалните умения на детето и ги забавляват с часове.

Станалият популярен декинг за външни пространства от масив акация отново присъства в асортимента на магазина на още по-ниска цена.

 

За любителите на градинарство на терасата саксиите за парапет SOCKER са готови да бъдат окачени. Така ще има повече домове, преливащи от цветове, от които се носят вълшебни аромати на мента и босилек.

 

 

ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър.

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 340 магазина в 40 страни.

Споделете: