Топлоизолационните плочи Multipor с лятна отстъпка до края на септември

Multipor – решение за комфортно обитане на дома през всички сезони!

multipor-1

Националната промоционална кампания на водещата немска марка топлоизолационни плочи Multipor, която стартира на 25 юни в цялата страна, продължава до края на м.  септември.

Брандът предлага специални отстъпки на всички свои далновидни клиенти, които желаят да се чувстват комфортно и уютно в собствения си дом, независимо от сезона. Проблемите с високите температури през лятото и минусовите през зимата могат да бъдат решени бързо и ефективно, а именно – с качествена и професионално поставена изолация.

multipor-3

Клиентите могат да се възползват от 20 % отстъпка при закупуване на лек разтвор за лепене и измазване Multipor. Ако желаят да се сдобият с необходимите Multipor аксесоари, отстъпката е 10% от ценовата листа в интернет.

Освен изгодни цени, в рамките на промоцията е включена и безплатна доставка до склада на дистрибутора в съответното населено място.

Multipor e уникален продукт за българския строителен пазар, а производството му у нас започва през 2012 г. в завода на КСЕЛА България в гр. Добрич. Плочите се изработват от напълно естествени суровини – цимент, пясък, вар и вода, по безотпадна технология, щадяща околната среда.

Multipor се произвежда в Европа от 16 години, а България има честта да е едва втората държава в света, на която да е доверено производството на продукта от немската компания.

Топлоизолационните плочи Multipor са устойчиви на натиск и не съдържат фибри. Също така, те са негорими и осигуряват възможността на материала да “диша”, с което създават здравословен микроклимат и предотвратяват натрупването на влага в стените.

multipor-2

Плочите Multipor могат да се използват за външна и вътрешна топлоизолация, както и за изолация на тавани. Особено ценени са при саниране на сгради паметници на културата, когато не трябва да се променя фасадата и единственото решение е поставяне на вътрешна изолация.

Друго голямо предимство на плочите е лесната работа с тях, което ги прави ценен помощник на професионални строители и майстори. Инвестицията се възвръща многократно с годините, тъй като при Multipor не се наблюдават изменения в качествата и структурата на материала с течение на времето.

Повече информация на: www.ytong.bg

Споделете: