Цялостни решения за керамични стени и покривни системи на Стройко 2000 в НДК

Специалистите от Винербергер и Тондах ще консултират всички посетители на изложението, които търсят информация за изграждането на своя мечтан дом!

Винербергер и Тондах отново заедно на Стройко 2000!

От днес, 16-ти октомври, за пореден път отвори врати специализираното изложение Стройко 2000, което се провежда в Националния дворец на културата – София.

Всички посетителите на есенното издание на  изложението, които планират да построят своя бъдещ красив и уютен дом, ще могат отблизо да се запознаят с новостите в продуктите и услугите на Винербергер и Тондах, да зададат своите въпроси на специалистите от двете компании и да поставят своите проблеми.

Предстои да построите своята нова къща? Заповядайте на Стройко!

Винербергер и всички фирми от групата на Винербергер предлагат цялостни решения за построяването на един дом, а не просто тухли, керемиди, тръби и настилки“. Така инж. Цанко Миланов представи двете фирми Винербергер и Тондах, които участват отново под един покрив, на пресконференцията на организаторите на изложението Стройко 2000.

Цялостни системни решения, а не просто тухли!

Като дългогодишен партньор в изложението – още от създаването на българския клон,  Винербергер винаги се е стремила да бъде близо до своите клиенти и да предложи не просто тухла, а цялостно решение, съпроводено от технически консултации, гъвкави обучения и всеобхватен сервиз, дори и в следпродажбения сервиз.

Придобиването на фирми като Земелрок (решения за настилки и ландшафтна архитектура), Пайплайф (пластмасови тръби), Щайнцойг Керамо (керамични тръби) и дяловото участие в Тондах (керамични керемиди и аксесоари за покривни системи), е ясен знак, че Винербергер вижда потенциалите на пазара и се ориентира според нуждите му.

Вслушването в търсенето и необходимостите на строителния пазар е показано и чрез новите продукти, разработени от компанията.

Най-новият продукт на Винербергер - Porotherm 38 N+F H

Най-новият продукт на ВинербергерPorotherm 38 N+F Hi, засега е  единствената възможност да се изгради дом с монолитни керамични стени и да се използват всички естествени свойства на глината – дълговечност на материала, акумулираща способност и естествено регулиране на микроклимата. И съвсем логично, Porotherm 38 N+F Hi е звездата на продуктовата палитра на фирмата.

Строителен материал, притежаващ трите основни задължителни достойнства: здравословност и екологичност, икономичност и енергийна ефективност.

Всички решения за стени на Винербергер са разработени спрямо трите основни изисквания към един строителен материал, залегнали в цялостната стратегия на компанията – здравословност и екологичност, икономичност и енергийна ефективност.

За повече информация:

 www.wienerberger.bg

www.facebook.com/wienerberger.bg

 

Споделете: