Нови изненади, събития и забавления ще подари Sofia Ring Mall на посетителите си през октомври

Моделът Aston Martin от новия филм на Джеймс Бонд, модният конкурс „Стани модел“ и много забавления за децата ще очакват посетителите на търговския център

 София Ринг мол

Много нови изненади, събития и забавления ще подари Sofia Ring Mall на посетителите си през октомври. Разнообразната програма на мола за месеца включва представяне на Aston Martin DB от новия филм за Джеймс Бонд, конкурс за модели, които ще бъдат обучавани на открити семинари от известни стилисти и фотографи в търговския център и незабравими безплатни забавления за най-малките.

През октомври, Sofia Ring Mall започва втората фаза от своя втори конкурс за красота и модно ревю „Стани модел“. Конкурсът стартира през месец септември, когато всеки желаещ можеше да се регистрира на сайта на Sofia Ring Mall и да качи две свои снимки. Финалистите бяха първоначално сведени до 100 след онлайн гласуване, а журито на конкурса избра 30 от тях, които преминаха във втория кръг на надпреварата.

Участниците ще преминат редица семинари и занятия с водещи професионалисти в тази област. Обучения ще се провеждат в общите пространства на мола, което ще ги направи достъпни за всички посетители на Sofia Ring Mall.

Първото събитие е планирано на 10 октомври, когато на участниците ще бъдат представени новите модни тенденции и колекции за 2015 г. от дизайнера Александър Гергинов. Обучението ще продължи с практически уроци като дефиле и походка, от представител на Ivet Fashion. На следващия ден, програмата включва лекции посветени на прически, грим и излъчване, водени от един от най-добрите гримьори в страната – Слав Атанасов. Той ще организира реална грим сесия и ще покаже на кандидат-моделите как да изберат грима, който им подхожда най-добре и какви продукти трябва да използват бъдещите модели.

На 17 и 18 октомври ще се организират заключителните две обучения от конкурса. Първото ще бъде посветено на поведение при фотосесии и ще се води от модния фотограф Златимир Араклиев, а по време на второто Александър Гергинов ще запознае участниците с правилата на стайлинга. Кулминацията на кампанията ще бъде в началото на ноември, когато 20-те най-добри кандидата ще участват на грандиозното шоу Sofia Ring Walk, което ще се проведе в Sofia Ring Mall.

Докато тръпнем в очакване до премиерата на най-новия филм от поредицата за Джеймс Бонд, неговата суперкола Aston Martin DB ще бъде паркирана ексклузивно в Sofia Ring Mall. Феновете на легендарния Агент 007 и на спортните автомобили ще могат да я видят всеки ден от 25 октомври до 8 ноември.

За най-малките по традиция всяка събота и неделя, от 11:00 до 13:00 ч., ще се организират куклен театър и най-различни забавни игри. През втората половина от деня, от 14:00 до 18:00 ч., отново всеки уикенд, децата ще могат да разгърнат своя творчески потенциал със забавни детски работилници – всеки уикенд с различна тема. Всички детски събития са безплатни за посетителите на Sofia Ring Mall и ще се проведат в увеселителния център на мола – Fun Ring Park.

Програмата на събитията и активностите през октомври може да бъде проследена на Facebook страницата на мола: https://www.facebook.com/SofiaRingMall.Official или на www.sofiaring.bg.

 

За Sofia Ring Mall

Sofia Ring Mall е представител на най-модерните търговски центрове от ново поколение. Той предлага на посетителите си много повече от шопинг и модни бутици, а близостта на планината, красивата гледка към нея и отворените пространства го правят много различен от всички останали молове. Широките тераси с изглед към планината и зелените и открити площи превръщат Sofia Ring Mall в подходящо място за прекарване на приятно време със семейството и приятелите. Това е единственият търговски център в столицата, който се намира на границата между града и планината.

Sofia Ring Mall отвори врати в началото на ноември миналата година с 200 магазина и над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар. Sofia Ring Mall привлича посетителите си с мултиплекс кино с 10 VIP зали, най-големия увеселителен център на закрито на над 6 000 кв.м. – Fun Ring Park, най-голямата в страната и единствена в София закрита картинг писта с площ 7 500 кв.м. и над 20 завоя, уникален офроуд терен, най-голямата pumptrack зона в България, универсалният магазин notosgalleries простиращ се на 6 500 кв.м., безплатен паркинг с общо 3 500 места, безплатен wi-fi, безплатна автобусна линия и още много други. Домашни любимци също са добре дошли в мола, придружавани от стопаните си.

 

Споделете: