Sofia Ring Mall се превръща и в сцена за специални събития

Външните пространства на търговския център ще се предоставят за организиране на мероприятия

София ринг мол се превръща в сцена за събития

Най-новият търговски и развлекателен център в столицата Sofia Ring Mall ще предоставя откритите си пространства за организиране на събития. Със специална стилна гала вечер, която се състоя на 7 юли, екипът на мола постави началото на летния събитиен сезон.

София Ринг мол

Стотици представители на бизнеса, модните среди и медиите се насладиха на приятна атмосфера под звездите, за която допринесоха музиката на Нов симфоничен оркестър, професионални изпънения на танго и ефектно огнено шоу. Една от атракциите на вечерта беше кулинарната околосветска обиколка, по време на която гостите опитаха 7 национални кухни от цял свят.

Лично Джон Кустас, президент и генерален директор на Danaos Group – един от инвеститорите в проекта Sofia Ring Mall, призова присъстващите: „Забавлявайте се и мечтайте с нас, представете си моменти със семейството си тук, представете си вашия ден с нас, вашето събитие с нас. Нека отпразнуваме заедно началото на това великолепно лято.“ Гостите на събитието бяха приветствани и от генаралния мениджър на търговския център – Никос Ксеталис, както и от маркетинг мениджъра Вангелис Христофидис.

Гала вечерта се проведе на Амфитеатъра на Sofia Ring Mall, който е и едно от местата, подходящи за организиране на събития на открито около търговския център. Другите локации за организирането на модерни или традиционни, културни или спортни, лични или фирмени мероприятия са просторните тераси на търговския център, разкриващи живописни гледки към планината, както и вътрешната голяма сцена до магазина на notosgalleries.

Местата са подходящи за планиране и провеждане на различни типове събития като фирмени партита, коктейли, тийм билдинги, културни мероприятия, спортни състезания, концерти, представления, сватби и др.

Освен официалните събития, молът ще предлага на своите посетители и клиенти и по-екстремни изживявания. От май тази година търговският център разполага с уникален офроуд терен, вече е готова и фристайл зоната за BMX, а съвсем скоро предстои откриването и на специален скейтборд терен.

……………………………..

За Sofia Ring Mall:

Sofia Ring Mall е представител на най-модерните търговски центрове от ново поколение и вече е една от предпочитаните шопинг дестинации на столицата. Молът отвори врати в началото на ноември миналата година с 200 магазина и над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар. Sofia Ring Mall привлича посетителите си с мултиплекс кино с 10 VIP зали, най-голямата в страната и единствена в София закрита картинг писта с площ 7 500 кв.м. и над 20 завоя, най-големия универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м. notosgalleries, безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места, безплатен wi-fi, безплатна автобусна линия и още много други. Домашни любимци също са добре дошли в мола, придружавани от стопаните си.

Споделете: