Spirit Creative Effect – ново поколение декорация за стени от „Оргахим“

С презентация на нови продукти компанията отбеляза и първата годишнина на фирмения си магазин в София

 Spirit Creative Effect – новото поколение декорация за стени на компанията „Оргахим“  бе представено с нетрадиционна презентация в края на миналата седмица.

Събитието, събрало на едно място утвърдени архитекти и интериорни дизайнери, се проведе във фирмения магазин на столичния бул. „Цар Борис“. Презентацията бе повод и за първо официално представяне на фирмения магазин на компанията, отворил врати преди година.

Официални гости на събитието от страна на „Оргахим” АД бяха г-н Николай Николов – мениджър Ключови Клиенти и Диана Георгиева, маркетинг мениджър на компанията.

Уникалното по рода си представяне на възможностите на Spirit Creative Effect бе направена на специално подготвена стена в шоу-рума, на която бяха разкрити всички възможности на новия продукт.

„Проектирана в една глобална перспектива, колекцията Spirit има за цел да създаде във всеки дом атмосфера, свързана с изискания начин на живот. Spirit Creative Effect разкрива дръзка палитра от цветове, които отразяват последните цветови тенденции”, разказа Диана Георгиева, маркетинг мениджър на „Оргахим” АД.

Събитието е част от проекта за представяне на новата гама продукти на „Оргахим” АД и даде възможност на всички гости да обменят професионално мнение и да получат съвети директно от производителя.

 

 

Споделете: