YTONG И MULTIPOR търсят своя баш майстор

Безплатно обучение и игри с награди очакват всички сръчни мераклии от „Задругата на майстора”

 

София, 22 юли 2014 г. YTONG и Multipor стартират кампанията „Задругата на майстора”, която ще се проведе в редица български градове, а началото и ще бъде дадено на 24 юли (четвъртък) едновременно в Пловдив и Шумен. След това инциативата ще мине и през Варна (25 юли), Смолян (29 юли) и Кърджали (31 юли).

YTONG_photo

Основната цел на инициативата на Ксела България, част от немската Xella Group, е да запознае професионални строители и майстори с тънкостите на работата с блокчетата за зидария YTONG и минералните топлоизолационни плочи Multipor.

 

За целта специалисти от компанията, която през 2014 г. отбелязва своята 20-годишнина на родния пазар, ще запознаят всички желаещи не само на теория с качествата и предимствата на материалите, но и на живо ще демонстрират практически как се работи с тях. От съществено значение за извършване на качествената работа е именно правилното използване на продуктите и тяхното коректно приложение. След завършване на безплатното обучение, всеки участвал ще получи удостоверение за сертифициран майстор на YTONG и Multipor.

Това обаче не е всичко, тъй като организаторите са приготвили редица изненади и награди за майсторите, които ще се включат в инициативата. Те ще се надпреварват в игра, от която ще си тръгнат с награди и ще докажат кои са Баш-майсторите в своите градове.

Голямата награда ще бъде решена в томбола, а победителят в нея ще спечели ваучер за пазаруване в онлайн магазина за специализирани инструменти за работа с YTONG и Multipor – shop.ytong.bg. Освен големият приз, ще има и много други, по-малки, но също толкова атрактивни награди. Всички участници в събитието ще имат възможност да се възползват от специална отстъпка за покупка на материали YTONG и Multipor в деня на обучението.

Основната цел на събитието обаче, остава всеки присъстващ, без значение дали професионалист или любител, да научи нови неща в областта на строителството, да усвои нови техники и да изяви най-доброто от себе си в бъдещата си работа.

Програма на „Задругата на майстора”*:
24 юли – Пловдив – 10:00 часа – хипермаркет Алати
24 юли – Шумен – 10:30 часа – Стройкомплект-Г
25 юли – Варна – 10:30 часа – хипермаркет Алати
29 юли – Смолян – 09:00 часа – хипермаркет Чечосан
31 юли – Кърджали – 09:00 часа – хипермаркет Васмар 

*Очакват се и още градове да бъдат включени в турнето през август.

  

За контакт:
Милица Крайнова –  М: +359 888 47 46 46 

 

Официален сайт: www.ytong.bg

Любопитни новини: http://www.facebook.com/ytong.bulgaria

Споделете: