Загадка все още има – коя ли фасада ще грабне титлата за красота на лятото?

Само 15 дни остават до развръзката в летния сезон на конкурса  на БАУМИТ!

Сезон лято на конкурса "Фасада на годината 2013"

Лятото направи всичко възможно чрез жарката си прегръдка и ваканционни провокации да разсее вниманието и намали ентусиазма на журито, но…  напълно безуспешно!

Защото тази година гласуващите в подкрепа на своите фаворити в конкурса „Фасада на сезона – лято 2013“ на БАУМИТ са изключително активни. Петнадесет дни преди финала на етапа online гласове са подали 1450 от вас, публиката, извеждайки на първите три места красивите фасади по-долу.

Не забравяйте, уважаемо жури, изборът не е лек, а резултатите могат да се променят всеки момент – бъдете активни и продължавайте да гласувате!

Временно класиране:

Най-много гласове на публиката до момента– 621, е събрал обект 11, а именно: административна сграда в град Пловдив, ул. Цар Асен 24.

Обект 11

Проектант на сградата и заявител в конкурса е  „РТ Консулт” ООД  с архитект Радко Тодоров. Изпълнител на фасадата е АЙ ДИ ЕЛ, а инвеститор е пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Използваните материали на БАУМИТ са интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие силиконова мазилка.

На второ място във временното класиране, с 495 гласа на публиката, застава обект 4 – жилищна сграда Formhouse, ново строителство, намираща се в  София, Горубляне, ул. Павел Красов 36.

Обект 4

Проектант на сградата и заявител в конкурса е JT Architects с архитект Янита Тарабанова. Инвеститор и изпълнител е Бауформ ООДq избрал материали от Баумит – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие силиконова мазилка.

На трето място (засега), е обект 13 – Къща за гости „Балкан“, подкрепена със 175 гласа на публиката.

Обект 13

Къщата се намира в с. Валевци, община Севлиево.  Заявител в конкурса, както и изпълнител на фасадата е ВИП Билдинг ЕООД.

Проектант е  Архитектурно-строителна асоциация А.С.А. с архитект Калин Тихолов. Инвеститор е Панацея комерс ЕООД. Използваните материали на Баумит са интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка.

Подкрепете любимата си фасада! Променете резултата на временното класиране като посетите сайта на конкурса  и натиснете бутон „Гласувай“ – еднократно до 31 август 2013 г., 12:00 часа на обяд.

Тогава фасадите, събрали най-много ваши гласове ще се класират на първо, второ и трето място и ще участват на финалния кръг от конкурса през март 2014 г. Ако имате повече фаворити сред фасадите в лятната колекция, може да дадете израз на своето впечатление и ТУК

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томболата!

 

Споделете: