Директна телефонна линия дава информация за продуктите YTONG и Multipor

 „КСЕЛА България“ пусна нова Инфо линия в услуга на своите клиенти

 „КСЕЛА България“ пусна нова Инфо линия в услуга на своите клиенти Лятото не е само сезонът на мечтаните почивки и ваканции – то също е и времето, в което се планират редица ремонтни дейности, с които да се подготвят жилищата и сградите за предстоящите хладни месеци в годината.

В началото на месец август в услуга и помощ на всички клиенти,  „КСЕЛА България“ пусна своя директна телефонна линия, на която може да се получи конкретна информация за  продуктите YTONG и Multipor.

На цената на един градски разговор на номер 0700 10 984 клиенти от цялата страна ще имат възможност да получат  информация относно продажбите на двата завода за производство на YTONG и Multipor (в София и Добрич), както и относно обучения, технически консултации и др.

Във връзка със старта на новата Инфо линия, управителят  на „Ксела България“ Йенс Тирфелдер сподели:

„Марката YTONG има сериозни традиции в България, както и сериозен пазарен успех. Като естествено развитие и продиктувано от нуждите на потребителите, стартирахме производството на топлоизолационен продукт Multipor, който набира инерция на българския стротелен пазар с конкурентните си качества.

С новата директна телефонна линия бихме искали да улесним с актуална информация и консултации всички наши клиенти, които искат да получат повече информация за гамата от продукти YTONG или топлоизолационните свойства на Multipor.  Очакваме голям интерес към нововъведението и се ангажираме да развиваме тази услуга в бъдеще.“

Новата линия е отворена за клиенти в работни дни от 8.30 до 17 ч. Краткото меню ще даде възможност на всички клиенти за по-бърза и коректна връзка със специалистите на КСЕЛА България.

 …………………………

YTONG в България

Производство на YTONG в България започва през 1994 г.

Ксела България ЕООД, част от Xella International, е единственият производител на продукта у нас. YTONG се произвежда от екологично чисти суровини – пясък, варовик, гипс и вода. Производствената технология е ориентирана към снижаване на енергоемкостта и допринася за запазване на екологичния баланс на планетата. YTONG е подходящ за жилищни, административни, индустриални и селскостопански сгради.

Multipor се произвежда в Германия от 2004 г. и за този период са изолирани повече от 4 млн. кв.м площ.

През Септември 2012 г. КСЕЛА България започна производство на новите минерални топлоизолационни плочи Multipor в завода на фирмата в гр. Добрич като това е единствената производствена база в света, освен заводите в Германия.

Новите топлоизолационни плочи Multipor съчетават в себе си свойства, непостижими от никой друг изолационен материал – твърда структура, пожароустойчивост и паропропускливост. Новият материал е подходящ за вътрешни и външни изолации, както и за изолация на тавани на подземни помещения и гаражи. За производството на минералните плочи се използват само екологично чисти суровини при нисък разход на енергия.

Още информация: www.ytong.bg; www.изолация.bg

Любопитни новини: http://www.facebook.com/ytong.bulgaria

Споделете: