Училище за майстори или как да се развивате професионално като изпълнявате покриви с материали на ОНДУЛИН

ОНДУЛИН  организира поредица от безплатни професионални обучения на специалисти през м. септември

ОНДУЛИН  организира поредица от безплатни професионални обучения на специалисти през м. септември

Наред с красивата есен, която води със себе си, месец Септември има и друга много важна мисия – по традиция да събира всички деца отново под покривите на училищните сгради, за да отворят през новата учебна година поредните прозорци към знанието.

Но и не само учениците има още на какво да се научат – в пълна степен това важи и за редица специалисти, защото познаването на новото означава по-висока квалификация повече и много по-качествени резултати!

Професията, свързана с монтаж на покриви, се разви много през последните години с навлизането на пазара на различни модерни материали.

Специалистите днес трябва да познават голямото разнообразие от покривни материали и приложението на елементите от всяка една покривна система, да знаят как водата, промяната в температурата на околната среда и влагата влияят на покрива.

Ако за малки покриви на временни постройки в градината се изисква изпълнението на сравнително елементарни процедури и евентуална грешка не би била със сериозни последствия и големи разходи, то при покривите на жилищни сгради, големи търговски, промишлени и стопански обекти изискванията към избор на материал и неговия правилен монтаж трябва да са по-големи.

ОНДУЛИН е една от първите международни компании, които стъпиха на българския пазар слез 1990 г. и която предложи материали и технологии, напълно непознати в традиционното до този момент строителство. ОНДУЛИН е един от малкото производители, които непрекъснато разширяват предлаганата гама покривни материали за различни приложения, технически изисквания и за всеки вкус.

През 2013 г. офисът на ОНДУЛИН в България навършва 20 години. Равносметката ни е, че успяхме да променим начина на мислене на хората, предлагайки на пазара нов тип високотехнологични продукти и да създадем нова инвестиционна култура в строителния бранш. На участниците в обученията ОНДУЛИН издава сертификат, който да послужи пред клиентите като гаранция , че изпълнителят е достатъчно добре подготвен.

Като част от своята търговска политика ОНДУЛИН непрекъснато организира обучения –  като се започне от проектантите и се стигне до тези, които работят директно на покрива. Без такова отношение не може да се гарантира дълготрайна и безпроблемна експлоатация на покрива.

Покривът е един от най-важните аспекти на всеки строителен обект. Да се направи нов покрив или да се ремонтира стар е една от най-трудните и отговорни дейности в строителството.

Работи се на високо, под прякото въздействие на атмосферните условия, под непрекъснато излагане на показ на крайния продукт както по време на монтажа, така и след това. Извършването на покривни работи е съпътствано с различни изисквания и ситуации.

Много от хората, извършващи покривни дейности, са придобили своите познания от опита си през годините на различни обекти. Някои от тях, претрупани от работа, не са имали достатъчно време да се запознаят подробно с техническите изисквания към монтажа на различните покривни системи или с оформянето на специфични детайли и решават как да постъпят на място.

Важно е да се запомни, че за прецизното изпълнение на детайлите е необходима предварителна подготовка и познания на всеки, който извършва покривни работи. Само след добра предварителна техническа и практическа подготовка може да се извърши професионално и дълготрайно изпълнение на покрива.

В противен случай, какъвто и материал да избере крайният клиент за покрива, когато той не е монтиран правилно, ще има проблеми при експлоатацията.

През септември ОНДУЛИН ще организира поредица от безплатни професионални обучения на специалисти, занимаващи се с ремонт на покриви.

Обученията ще се проведат в различни градове в страната и всички, които желая могат да получат повече информация от сайта на ОНДУЛИН  или на телефоните в офиса на компанията.

Всички, които желаят да участват, трябва да попълнят РЕГИСТРАЦИОННАТА КАРТА.

По време на обученията ще се обърне внимание върху изпълнението на често срещани детайли по покривите и за най-често допусканите грешки, които по-късно компрометират покрива.

На участниците в обученията ОНДУЛИН издава сертификат, който да послужи пред клиентите като гаранция, че изпълнителят е достатъчно добре подготвен.

Освен да има доволни клиенти,  ОНДУЛИН има и друга цел – да има надеждни партньори, които с удоволствие да предлагат и монтират материалите на фирмата.

Защото мисията да ОНДУЛИН е да изгражда доверие, коректност и лоялност!  Затова е важно да са доволни крайните клиенти, т.е., тези, които ще живеят в новопостроената сграда, и изпълнителите на покривните работи – от добре свършената работа и от дълготрайния резултат.

Повече информация за продуктите на ОНДУЛИНТУК!

Споделете: