Престижната марка италиански бои и мазилки Adicolor вече и в хипермаркети Mr. Bricolage

Българският производител „Теразид” е изключителен представител на марката  Adicolor

Българският производител „Теразид” е изключителен представител на марката  Adicolor

От тази есен атрактивните декоративни италиански мазилки с марка Adicolor вече могат да бъдат открити и в 10-те магазина от веригата строителни хипермаркети Mr. Bricolage.

Ефектните интериорни решения са лесно постижими дори без намесата на квалифициран майстор. Голяма част от предлаганите декоративни покрития се нанасят лесно само с четка, а крайният ефект е изискан и впечатляващ интериор, пояснява продуктовият мениджър на Adicolor Антон Златанов.

Всеки от магазините разполага с богати мострени табла на разнообразните декоративни ефекти, а консултантите са преминали специално продуктово обучение, допълва той.

консултантите са преминали специално продуктово обучение

Престижната марка италиански бои и мазилки присъства в България от 2010 г., а изключителен представител за страната е „Теразид” ЕООД. Пускането в продажба на интериорните декоративни покрития Adicolor в строителните хипермаркети Mr. Bricolage е поредната стъпка в сътрудничеството на двете компании.

В магазините от веригата на територията на цялата страна могат да бъдат намерени разнообразни лепила и шпакловки на циментова и гипсова основа, както и декоративни фасадни бои и мазилки на водещия български производител „Теразид” ЕООД.

Споделете: